Kavos desertas "Tiramisu"
AUTORIUS:
Čiop Čiop,
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
300 gramų biskvitiniai piršteliai
6 vienetai kiaušiniai (tryniai)
100 gramų grietinėlės, 35%
šiek tiek vanilė (sėklos)
500 gramų mascarpone sūris
300 mililitrų kava (atvėsusi)
3 valgomieji šaukštai cukrus
50 gramų romas
šiek tiek juodojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1. Trynius išplakite su cukrumi ir ant nedidelės ugnies pavirkite. Turi pasidaryti kremas.

2. Grietinėlę suplakite su vanile.

3. Kavą užpilkite romu ir ataušinkite.

4. Kiaušinių kremą sumaišykite su sūriu ir plakta grietinėle.

5. Pirštelius pamirkykite kavoje ir sudėkite ant indelio dugno. Ant viršaus dėkite kremo sluoksnį, šokoladą, pirštelį, vėl kremo ir baikite šokaladu.

6. Viską sudėkite 2 val. į šaldytuvą, kad desertas galėtų atvėsti ir sustingti.

7. Desertą galite paskaninti šviežiomis uogomis.

Išmokite gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt

Kavos desertas "Tiramisu"

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

1. Trynius išplakite su cukrumi ir ant nedidelės ugnies pavirkite. Turi pasidaryti kremas.

2. Grietinėlę suplakite su vanile.

3. Kavą užpilkite romu ir ataušinkite.

4. Kiaušinių kremą sumaišykite su sūriu ir plakta grietinėle.

5. Pirštelius pamirkykite kavoje ir sudėkite ant indelio dugno. Ant viršaus dėkite kremo sluoksnį, šokoladą, pirštelį, vėl kremo ir baikite šokaladu.

6. Viską sudėkite 2 val. į šaldytuvą, kad desertas galėtų atvėsti ir sustingti.

7. Desertą galite paskaninti šviežiomis uogomis.

Išmokite gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt

Receptą atsiuntė Čiop Čiop
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...