Kaukazietiškas šašlykas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas avienos
4 vienetai svogūnai
šiek tiek aitriosios paprikos (maltas)
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
šiek tiek citrinų sultys
1 vienetas česnakas (skiltelė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Avieną supjaustyti po 30-35 gramus, pasūdyti, papipirinti, inde sumaišyti su smulkintais svogūnais ir česnaku, apšlakstyti citrinos sultimis, indą pastatyti šaltoje vietoje 8 valandoms. Vėliau mėsos gabalus sumauti ant iešmų ir kepti ant žarijų, orkaitėje ar griliuje. Prie iškepusio šašlyko paduoti petražolių, baziliko, kalendros, žalio svogūno.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kaukazietiškas šašlykas

Komentarai: 22
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Avieną supjaustyti po 30-35 gramus, pasūdyti, papipirinti, inde sumaišyti su smulkintais svogūnais ir česnaku, apšlakstyti citrinos sultimis, indą pastatyti šaltoje vietoje 8 valandoms. Vėliau mėsos gabalus sumauti ant iešmų ir kepti ant žarijų, orkaitėje ar griliuje. Prie iškepusio šašlyko paduoti petražolių, baziliko, kalendros, žalio svogūno.

Reklama:

Komentarai (22)


  • inga 2016-07-04 13:12

    Skanus saslykai


  • Kaukazas & Gruzija :D 2015-04-03 22:01

    Tai tikrai geras receptas ! Tik PATIKSLINAME DEL DRUSKOS ! Druska patartina uzberti pries pat kepima ir neperdaug. Taip mesa buna sultingesne. Taip Gruzijoje gaminami saslykai is avienos, kiaulienos, jautienos, zverienos, paukstienos. Jautienai, zverienai ir avienai reikia daugiau svogunu ir sausai marinuoti 8-12 valandu iki kepimo. Kiauliena ir paukstiena siuo receptu pakanka marinuoti 1.5-2.5 val. Kepant patartina kas 5 minutes apslakstyti vynu ar alumi.


  • Liepa 2011-07-01 21:04

    o kaip nenurodant gavėjo pavadinimo pervesti pinigus?
    ar žinot kas nors ką nors apie tai?


  • Agentura 2011-06-17 11:59

    puikus receptas...


  • Petras 2010-09-04 13:28

    Ingredijentų nevalgykit,apsinuodysit.Vietoje šlykštaus anglų žodžio INGREDIENT,rašykite SUDĖTIS,tada bus skanu.


  • indre 2010-07-29 17:54

    skaniai skamba,einu raugt :super:


  • Zinanti 2010-06-01 15:33

    na tikra kaukazietiska saslyka tikrai nemarinuoja su svogunais ir cesnakais... vieninteliai ingridientai yra zoleles kaip mairunas, bazilikas, petrazoles, kalendra ir t.t. mesa gerai itrinama siomis prieskoninemis zolelemis paliekama kelioms valandoms ir kepama ;-)


  • edmundas 2010-05-19 22:12

    Vincentai-vokiečiai šašlykus vadina šašlykais.Kažin pagal tave,kaip juos vadina kiničiai?


  • MARIUS 2010-01-09 21:49

    super saslykas :super2:


  • Ieva 2009-12-27 16:30

    Saslykai yra mano megstamiausias patiekalas :-) ;-) :super: Z


Daugiau receptų