Uogas nuplauti, sudėti į emaliuotą indą, užpilti verdančiu sirupu ir išvirti ant silpnos ugnies.
Karštą uogienę išpilstyti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Katuogių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | katuogės |
1.2 kilogramo | cukrus |
300 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Marinuoti burokeliai
- Cukinijų pagardas žiemai
- Marinuoti agrastai
- Sūdyti agurkai
- Marinuotos paprikos
- šparaginės pupelės - marinate
- Pomidorai savo sultyse
- Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
- Konservuotos cukinijos su pomidorais
- Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
- Konservuotas kiaulienos troškinys
- Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
- Pomidorai su želatina
- Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
- Sūdytos žaliuokės
- Pomidorų ir čili padažas
- Konservuoti aguročiai
- Baklažanų salotos
- Konservuoti žiediniai kopūstai
Katuogių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Katuogės,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 ir 1/5 kilogramo -
Vanduo,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, sudėti į emaliuotą indą, užpilti verdančiu sirupu ir išvirti ant silpnos ugnies.
Karštą uogienę išpilstyti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...