
Karštos rūgštynių salotos su svogūnais ir kiaušiniais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | rūgštynės |
3 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
2 vienetai | svogūnai (galvutės) |
2 valgomieji šaukštai | petražolės (smulkintos) |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Nuplautos rūgštynės išverdamos pasūdytame vandenyje, nusunkiamos, truputį nuspaudžiamos ir supjaustomos. Į keptuvę dedami 2 šaukštai lydyto sviesto, sudedami supjaustyti svogūnai ir troškinama, kol suminkštės. Tada sudedamos išvirtos ir supjaustytos rūgštynės, petražolės, 2 šaukštai lydyto sviesto, pabarstoma druska, troškinama. Pabaigoje, sudedami išplakti kiaušiniai ir dar troškiname kelias minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šparaginės pupelės bulgariškai
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Kepti salierai
-
Karštos vištienos salotos
-
Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
-
Šventinė mišrainė
-
Keptos krevečių salotos
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Salotos su lašiša
-
Irinos bulvių iešmeliai
-
Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
-
Karštos paprikų salotos
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Kepti baklažanai
-
Karštos rūgštynių salotos su svogūnais ir kiaušiniais
-
Karštos vištienos ir cukinijų salotos
-
Daržovių iešmai
-
Keptos česnakinės bulvės
Karštos rūgštynių salotos su svogūnais ir kiaušiniais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Rūgštynės,
500 gramų -
Sviestas, tirpintas,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai, galvutės,
2 vienetai -
Petražolės, smulkintos,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautos rūgštynės išverdamos pasūdytame vandenyje, nusunkiamos, truputį nuspaudžiamos ir supjaustomos. Į keptuvę dedami 2 šaukštai lydyto sviesto, sudedami supjaustyti svogūnai ir troškinama, kol suminkštės. Tada sudedamos išvirtos ir supjaustytos rūgštynės, petražolės, 2 šaukštai lydyto sviesto, pabarstoma druska, troškinama. Pabaigoje, sudedami išplakti kiaušiniai ir dar troškiname kelias minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...