Karštos gelteklės riešutų padaže
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
3 vienetai gelteklės (šaknys)
1 valgomasis šaukštas kvietiniai miltai
1 valgomasis šaukštas sviestas
3 valgomieji šaukštai graikiniai riešutai (smulkinti)
3 valgomieji šaukštai cukrus
100 gramų vynuogių sultys
šiek tiek aliejaus
šiek tiek melisa
PARUOŠIMO BŪDAS:
Geltekles nulupkite ir išvirkite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, pakepkite miltus, sudėkite susmulkintus riešutus. Pamažu maišydami pilkite vynuogių sultis, įberkite cukraus ir užvirinkite.
Keptuvėje su aliejumi pakepkite supjaustytas virtas geltekles. Jas sudėkite į lėkštę ir užpilkite paruoštu padažu. Puoškite melisos lapeliais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Karštos gelteklės riešutų padaže

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Geltekles nulupkite ir išvirkite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, pakepkite miltus, sudėkite susmulkintus riešutus. Pamažu maišydami pilkite vynuogių sultis, įberkite cukraus ir užvirinkite.
Keptuvėje su aliejumi pakepkite supjaustytas virtas geltekles. Jas sudėkite į lėkštę ir užpilkite paruoštu padažu. Puoškite melisos lapeliais.

Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų