Geltekles nulupkite ir išvirkite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, pakepkite miltus, sudėkite susmulkintus riešutus. Pamažu maišydami pilkite vynuogių sultis, įberkite cukraus ir užvirinkite.
Keptuvėje su aliejumi pakepkite supjaustytas virtas geltekles. Jas sudėkite į lėkštę ir užpilkite paruoštu padažu. Puoškite melisos lapeliais.
Karštos gelteklės riešutų padaže
INGREDIENTAI:
3 vienetai | gelteklės (šaknys) |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | graikiniai riešutai (smulkinti) |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
100 gramų | vynuogių sultys |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | melisa |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Daržovių puokštė
- Virti vėžiai
- Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
- Skanieji įdaryti kiaušiniai
- Įdarytas pomidoras
- Pievagrybiai grietinės padaže
- Greitai užraugti agurkai
- Alinos čeburekai
- Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
- Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
- Paprikų laiveliai
- Daržovių užkandėlė
- Šventiniai šaltienos drebučiai
- Silkė su raudonu grybų padažu
- Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
- Farširuota lydeka
- Kesadilijos (Quesadilla)
- Kalmarų žiedai tešloje
- Silkė su svogūniukais
- Įdaryti pomidorai
Karštos gelteklės riešutų padaže
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Gelteklės, šaknys,
3 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Graikiniai riešutai, smulkinti,
3 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Vynuogių sultys,
100 gramų - Aliejus
- Melisa
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Geltekles nulupkite ir išvirkite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, pakepkite miltus, sudėkite susmulkintus riešutus. Pamažu maišydami pilkite vynuogių sultis, įberkite cukraus ir užvirinkite.
Keptuvėje su aliejumi pakepkite supjaustytas virtas geltekles. Jas sudėkite į lėkštę ir užpilkite paruoštu padažu. Puoškite melisos lapeliais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...