Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
340 gramų | konservuoti kukurūzai („Bonduelle“) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 pundelis | prieskoninės žolelės (šviežios (bazilikas, čiobreliai, rozmarinas, kalendra)) |
1 skiltelė | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išlydytame svieste pakepinkite smulkintą česnaką. Suberkite labai smulkiai sukapotas prieskonines žoleles ir kukurūzus, pakepinkite minutę.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Traškūs žiediniai kopūstai
- Ryžių pudingas
- Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
- Moliūgų ir obuolių apkepas
- Kopūstų blynai
- Negaluojančios paprikos
- Falafeliai
- Keptos cukinijos
- Kopūstų pyragas su žirniais
- Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
- Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
- Lauko čili sriuba
- Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
- Moliūgų blynai su abrikosais
- Blynai su kopūstais
- "Laukinė" cukinija
- Pomidorai tešloje
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Kuskusas su pievagrybiais
- Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Konservuoti kukurūzai, „Bonduelle“,
340 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Prieskoninės žolelės, šviežios (bazilikas, čiobreliai, rozmarinas, kalendra),
1 pundelis -
Česnakas,
1 skiltelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išlydytame svieste pakepinkite smulkintą česnaką. Suberkite labai smulkiai sukapotas prieskonines žoleles ir kukurūzus, pakepinkite minutę.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...