Karšti kepinti baravykai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
500 gramų baravykai
2 valgomieji šaukštai sviestas
2 valgomieji šaukštai grietinė
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baravykai gerai nuplaunami, supjaustomi gabaliukais, sudedami į keptuvę ir kepami, kol atsiradusios sultys išgaruos. Tada sudedamas sviestas, smulkiai supjaustyti svogūnai ir maišant dar kepinama 10 min. Paskui įberiama druskos, pipirų, įpilama grietinės, vėl pakepinama 5 min. Vietoj grietinės galima pilti vandens.

Populiariausi receptai šią savaitę

Karšti kepinti baravykai

Komentarai: 14
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Baravykai gerai nuplaunami, supjaustomi gabaliukais, sudedami į keptuvę ir kepami, kol atsiradusios sultys išgaruos. Tada sudedamas sviestas, smulkiai supjaustyti svogūnai ir maišant dar kepinama 10 min. Paskui įberiama druskos, pipirų, įpilama grietinės, vėl pakepinama 5 min. Vietoj grietinės galima pilti vandens.

Reklama:

Komentarai (14)


  • b 2010-09-15 15:39

    %-) :-D :-D :-D :-D


Daugiau receptų