Karšti kepinti baravykai
INGREDIENTAI:
500 gramų | baravykai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baravykai gerai nuplaunami, supjaustomi gabaliukais, sudedami į keptuvę ir kepami, kol atsiradusios sultys išgaruos. Tada sudedamas sviestas, smulkiai supjaustyti svogūnai ir maišant dar kepinama 10 min. Paskui įberiama druskos, pipirų, įpilama grietinės, vėl pakepinama 5 min. Vietoj grietinės galima pilti vandens.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Marinuota saldžiarūgšti silkė
- Bulviniai traškučiai
- Sūrio piršteliai
- Silkė su morkomis
- Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
- Tartas su sūrio kremu/Pistou padažu ir glazūruotais pomidorais
- Keptos krevetės
- Kepti aguročiai su slyvomis
- Baklažanų užkepėlė su sūriu
- Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
- Mumijos
- Pomidorų užkandėlė
- Šventinis kelmas
- Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
- Kepta duona "Su skyle"
- Vištienos tortas
- Pica
- Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
- Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
- Alinos čeburekai
Karšti kepinti baravykai
Komentarai:
14
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Baravykai,
500 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baravykai gerai nuplaunami, supjaustomi gabaliukais, sudedami į keptuvę ir kepami, kol atsiradusios sultys išgaruos. Tada sudedamas sviestas, smulkiai supjaustyti svogūnai ir maišant dar kepinama 10 min. Paskui įberiama druskos, pipirų, įpilama grietinės, vėl pakepinama 5 min. Vietoj grietinės galima pilti vandens.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...