
Karštas vynas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 butelis | sauso raudono vyno |
90 gramų | cukrus |
1 vienetas | apelsinų (sulčių ir žievelės) |
2 vienetai | cinamono lazdelės |
5 centimetrai | imbieras |
10 vienetų | gvazdikėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į prikaistuvį supilkite vyną, sudėkite imbierą, cinamono lazdeles, gvazdikėlius ir apelsino žievelę, supilkite apelsino sultis.
2.
Atsargiai pakaitinkite ant lengvos ugnies ir palikite bent 20 min.
3.
Suberkite cukrų ir supilkite sirupą. Atsargiai pakaitinkite, kol ištirps cukrus.
4.
Tiekite šiltą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nugos tortas
-
Desertine varškė
-
Grietinėlės desertas "Vasaros dangus"
-
Kukurūzų torčiukas
-
Braškinis - jogurtinis torčiukas
-
Citrininiai drebučiai
-
Naminis šokoladinis kremas
-
Ledų tortas
-
Vyšnių želė
-
Šveicariškas pyragas su uogiene ir maskarponės kremu
-
Ledai ''Skanumėlis''
-
Arbūzų želė
-
Džiovintų vaisių rutuliukai
-
Tortas "Grietinė"
-
Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
-
Rabarbarų kisielius su bananais
-
Juodųjų serbentų sausainiai
-
Plakta grietinėlė su uogomis
-
Ledinukai "popsiukai"
-
Sūrio pyragėliai
Karštas vynas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Sausas raudonas vynas,
1 butelis -
Cukrus,
90 gramų -
Apelsinai, sulčių ir žievelės,
1 vienetas -
Cinamono lazdelės,
2 vienetai -
Imbieras,
5 centimetrai -
Gvazdikėliai,
10 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į prikaistuvį supilkite vyną, sudėkite imbierą, cinamono lazdeles, gvazdikėlius ir apelsino žievelę, supilkite apelsino sultis.
Atsargiai pakaitinkite ant lengvos ugnies ir palikite bent 20 min.
Suberkite cukrų ir supilkite sirupą. Atsargiai pakaitinkite, kol ištirps cukrus.
Tiekite šiltą.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...