Karštas šokoladas "Skanumėlis"
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | juodojo šokolado (plytelėmis) |
1 vienetas | pieniško šokolado (plytelėmis) |
0.5 litro | pienas |
2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
šiek tiek | lazdyno riešutai |
šiek tiek | zefyrai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Juodąjį ir pienišką šokoladą susmulkinti į gabalėlius, sudėti į nedidelį dubenėlį, tirpinti ant nedidelės ugnies. Kai pasidarys labai tiršta masė įpilti pieno, įdėti ir maišyti kol sutirštės. Gerai išmaišius galima pilstyti į puodelius ir dėti lazdyno riešutus, migdolus ar kitus priedus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Creme brulee
- Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
- Kalėdinis šokolado ir cinamono vainikas
- Ryžių pudingas su braškėmis
- Desertiniai varškėčiai per 15 min
- Mielinės spurgos
- Vafliai su mėlynėmis
- Makaronai su džiovintais vaisiais ir jogurtu
- Paskaninti kepti obuoliai
- Šokoladiniai pyragaičiai
- Žagarėliai vakarui prie židinio
- Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
- Ridikėlių traškučiai
- Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
- Vaisiųi ir varškės spurgos
- Kriaušių desertas
- Spurgos su įdaru ir glaistu
- "Apsnigtos avietės"
- Bananinis desertas
- Vasaros varškės spurgos
Karštas šokoladas "Skanumėlis"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Juodasis šokoladas, plytelėmis,
1 vienetas -
Pieniškas šokoladas, plytelėmis,
1 vienetas -
Pienas,
0.5 litro -
Cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai - Lazdyno riešutai
- Zefyrai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Juodąjį ir pienišką šokoladą susmulkinti į gabalėlius, sudėti į nedidelį dubenėlį, tirpinti ant nedidelės ugnies. Kai pasidarys labai tiršta masė įpilti pieno, įdėti ir maišyti kol sutirštės. Gerai išmaišius galima pilstyti į puodelius ir dėti lazdyno riešutus, migdolus ar kitus priedus.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Konditerė
2016-04-30 13:38
Labai patiko . Skanumėlis.:d
-
Kasia
2011-08-12 20:04
Skanumelisss ;]
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...