Karštas raudonas vynas – nuo visų ligų
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
12 vienetų gvazdikėliai
0.5 vieneto apelsinų
1 litras raudonas vynas
2 valgomieji šaukštai medus
0.5 vieneto obuoliai
1 vienetas cinamonas (lazdelė)
2 vienetai kvapieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Vyną supilkite į prikaistuvį.
Supjaustykite skiltelėmis obuolio ir apelsino puseles.
Į vyną sudėkite vaisius, gvazdikėlius, cinamono lazdelę, pipirus ir du šaukštus medaus.
Nuolatos maišant kaitinkite vyną apie 10 minučių. Kaitinkite ant silpnos ugnies, neleiskite užvirti!
Nukoškite ir mėgaukitės. :-))

Populiariausi receptai šią savaitę

Karštas raudonas vynas – nuo visų ligų

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Vyną supilkite į prikaistuvį.
Supjaustykite skiltelėmis obuolio ir apelsino puseles.
Į vyną sudėkite vaisius, gvazdikėlius, cinamono lazdelę, pipirus ir du šaukštus medaus.
Nuolatos maišant kaitinkite vyną apie 10 minučių. Kaitinkite ant silpnos ugnies, neleiskite užvirti!
Nukoškite ir mėgaukitės. :-))

Reklama:

Komentarai (3)


  • andrius 2016-04-26 10:05

    pries kaiciant ipilkyte 300 mg brendzio skonis pageres


  • dainius.brazauskas 2012-01-23 18:34

    sveka ir stipruma padidina ir gekle isgrebe visuokius purvus


Daugiau receptų