Supilkite vyną į puodą; sudėkite gvazdikėlius, cinamoną, cukrų, migdolus, razinas ir apelsino žievelę.
Ant nedidės ugnies įkaitinkite, bet neužvirkite.
Jei norite, supilkite degtinę; perkoškite ir patiekite karštą.

Karštas raudonas vynas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | apelsinų (žievelė, juostelėm) |
100 gramų | razinos |
100 gramų | migdolai |
2 litrai | raudonas vynas |
10 vienetų | gvazdikėliai |
2 vienetai | cinamonas (lazdelės) |
200 mililitrų | cukrus |
200 mililitrų | degtinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Putojančio vyno kokteilis
-
„Greipfrutinis mimosa“
-
Vermuto punšas
-
Citrusinis punšas
-
Citrininis putojančio vyno punšas
-
Citrinų skonio putojančio vyno kokteilis
-
Karštas vynas
-
Apelsinų sulčių ir putojančio vyno gėrimas
-
Šalta arbata su alkoholiu
-
Braškinis putojantis vynas
-
Kokteilis "Kosmopolitanas"
-
Putojančio vyno kokteilis su citrina
-
Karštas vynas nuo kosulio
-
Arbatos punčas
-
Braškių skonio putojantis vynas
-
Putojančio vyno–žagarės kokteilis
-
Berry-Infused kokteilis
-
Vyno ir romo punšas
-
Kalėdinis vynas
-
Spanguolių kokteilis
Karštas raudonas vynas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Apelsinai, žievelė, juostelėm
-
Razinos,
100 gramų -
Migdolai,
100 gramų -
Raudonas vynas,
2 litrai -
Gvazdikėliai,
10 vienetų -
Cinamonas, lazdelės,
2 vienetai -
Cukrus,
200 mililitrų -
Degtinė,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supilkite vyną į puodą; sudėkite gvazdikėlius, cinamoną, cukrų, migdolus, razinas ir apelsino žievelę.
Ant nedidės ugnies įkaitinkite, bet neužvirkite.
Jei norite, supilkite degtinę; perkoškite ir patiekite karštą.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...