
Karštas bananų desertas
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas | bananai |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 stiklinės | miltai |
0.25 stiklinės | pienas |
2 valgomieji šaukštai | vanilinių ledų |
1 valgomasis šaukštas | medus |
1 valgomasis šaukštas | kokoso drožlės |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Sumaišome tešlą. Suplakame kiaušinį su vaniliniu cukrumi, pienu, miltais ir kokoso drožlėmis.
2.
Bananus padalinti į keletą dalių, mirkyti į tešlą ir kepti iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos.
3.
Iškepusius bananus apipilti medumi ir iš karto tiekti kartu su ledais. Taip pat galima papuošti braškėmis ar kitomis uogomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtų kriaušių desertas
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Aguoninės formelės
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Spurgos su vyšniomis
-
Konjako desertas
-
Obuolių ir ryžių pudingas
-
Kriaušės tešloje
-
Desertiniai varškėčiai per 15 min
-
Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
-
Karštas šokoladas
-
Spurgos pavakariams
-
Daniški pyragaičiai
-
Aronijų pudingas
-
Apelsinų desertas
-
Karštas šokoladas "Skanumėlis"
-
Prancūziškų skrebučių gaminimas
-
Vasaros varškės spurgos
-
Vafliai su mėlynėmis
-
Virtiniai su vyšniomis - "Vyšnaitė"
Karštas bananų desertas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Bananai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Miltai,
0.5 stiklinės -
Pienas,
1/4 stiklinės -
Vaniliniai ledai,
2 valgomieji šaukštai -
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Kokoso drožlės,
1 valgomasis šaukštas -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišome tešlą. Suplakame kiaušinį su vaniliniu cukrumi, pienu, miltais ir kokoso drožlėmis.
Bananus padalinti į keletą dalių, mirkyti į tešlą ir kepti iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos.
Iškepusius bananus apipilti medumi ir iš karto tiekti kartu su ledais. Taip pat galima papuošti braškėmis ar kitomis uogomis.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Gaminau
2015-09-18 23:02
Skanu :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...