Karštas bananų desertas
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas | bananai |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 stiklinės | miltai |
0.25 stiklinės | pienas |
2 valgomieji šaukštai | vanilinių ledų |
1 valgomasis šaukštas | medus |
1 valgomasis šaukštas | kokoso drožlės |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Sumaišome tešlą. Suplakame kiaušinį su vaniliniu cukrumi, pienu, miltais ir kokoso drožlėmis.
2.
Bananus padalinti į keletą dalių, mirkyti į tešlą ir kepti iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos.
3.
Iškepusius bananus apipilti medumi ir iš karto tiekti kartu su ledais. Taip pat galima papuošti braškėmis ar kitomis uogomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mielinės spurgos su obuoliais
- Karštas šokoladas
- Pudingas
- Obuolių gėrimas
- Bananai tešloje
- Avižų ir kokosų juostelės
- Šokoladinė suflė
- Šokoladinis fondiu
- Kriaušių desertai
- Ridikėlių traškučiai
- Vaisiųi ir varškės spurgos
- Aguoninės formelės
- Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
- Kepti bananai su ledais ir karamele
- Šokoladiniai vafliukai
- Šokoladiniai fondantai
- Daniški pyragaičiai
- Kepti obuoliai su įdaru
- Bananų sufle
- Vafliai su bananais
Karštas bananų desertas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Bananai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Miltai,
0.5 stiklinės -
Pienas,
1/4 stiklinės -
Vaniliniai ledai,
2 valgomieji šaukštai -
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Kokoso drožlės,
1 valgomasis šaukštas -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišome tešlą. Suplakame kiaušinį su vaniliniu cukrumi, pienu, miltais ir kokoso drožlėmis.
Bananus padalinti į keletą dalių, mirkyti į tešlą ir kepti iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos.
Iškepusius bananus apipilti medumi ir iš karto tiekti kartu su ledais. Taip pat galima papuošti braškėmis ar kitomis uogomis.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Gaminau
2015-09-18 23:02
Skanu :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...