Karštas baltasis vynas
AUTORIUS:
Dan Sukker,
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
700 mililitrų sauso balto vyno
120 gramų cukrus
100 mililitrų džinas (nebūtina arba galima keisti kitu gėrimu)
1 vienetas cinamono lazdelės
2 gabalai malto imbiero
2 gabalai džiovintos karčiojo apelsino žievelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Sumaišykite vyną, cukrų, imbiero ir apelsino gabaliukus, cinamono lazdelę ir pavirkite ant mažos ugnies 5 min. Pilkite džiną ir patiekite.

Populiariausi receptai šią savaitę

Karštas baltasis vynas

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sumaišykite vyną, cukrų, imbiero ir apelsino gabaliukus, cinamono lazdelę ir pavirkite ant mažos ugnies 5 min. Pilkite džiną ir patiekite.

Receptą atsiuntė Dan Sukker
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų