Karštas baltasis vynas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
700 mililitrų | sauso balto vyno |
120 gramų | cukrus |
100 mililitrų | džinas (nebūtina arba galima keisti kitu gėrimu) |
1 vienetas | cinamono lazdelės |
2 gabalai | malto imbiero |
2 gabalai | džiovintos karčiojo apelsino žievelės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Sumaišykite vyną, cukrų, imbiero ir apelsino gabaliukus, cinamono lazdelę ir pavirkite ant mažos ugnies 5 min. Pilkite džiną ir patiekite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grietinėlės ledai
- Kepti įdaryti obuoliai
- Keptuvėje keptas varškės sūris
- Braškių desertas su pienu ir augaline žele
- Šokoladinis desertas
- Šokoladiniai ledai
- Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
- Maskarponės sūrio ir braškių desertas
- Pieniniai ledai
- Apelsinai obuoliuose
- Bananas želės spąstuose
- Gaivus tortas
- Velykė
- Želinis desertas su juodu šokoladu
- Dr. Oetker keksiukai su pudingo įdaru
- Vasariški morengai
- Uogų jogurtas
- Sausainių mišinys stiklainyje
- Naminis šokoladinis kremas
- Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
Karštas baltasis vynas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Sausas baltasis vynas,
700 mililitrų -
Cukrus,
120 gramų -
Džinas, nebūtina arba galima keisti kitu gėrimu,
100 mililitrų -
Cinamono lazdelės,
1 vienetas -
Maltas imbieras,
2 gabalai -
Džiovintos karčiojo apelsino žievelės,
2 gabalai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišykite vyną, cukrų, imbiero ir apelsino gabaliukus, cinamono lazdelę ir pavirkite ant mažos ugnies 5 min. Pilkite džiną ir patiekite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...