Karšta sultinio sriuba su frikadėlėmis
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
300 gramų mėsa (faršas)
1 saujelė džiūvėsėliai (malti)
1 vienetas kiaušiniai
4 vienetai bulvių
1 vienetas morkos
1 vienetas svogūnai
1 pundelis krapai
1 vienetas sultinys (kubelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Į verdantį vandenį sudėkite bulves ir sultinio kubelį.
2.
Aliejuje pakepinkite supjaustytą svogūną ir morkas, dėkite į verdančią sriubą, virkite 20 minučių.
3.
Į faršą įmuškite kiaušinį, suberkite džiūvesėlius ir pagardinkite prieskoniai, viską gerai išmaišykite ir formuokite kukulius.
Kukulius sudėkite į verdančią sriubą.
4.
Virkite dar 20 minučių.
Suberkite kapotus krapus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Karšta sultinio sriuba su frikadėlėmis

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Į verdantį vandenį sudėkite bulves ir sultinio kubelį.

  2. Aliejuje pakepinkite supjaustytą svogūną ir morkas, dėkite į verdančią sriubą, virkite 20 minučių.

  3. Į faršą įmuškite kiaušinį, suberkite džiūvesėlius ir pagardinkite prieskoniai, viską gerai išmaišykite ir formuokite kukulius.
    Kukulius sudėkite į verdančią sriubą.

  4. Virkite dar 20 minučių.
    Suberkite kapotus krapus.

Receptą atsiuntė Gražina
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų