Karši sumuštiniai su pelėsiniu sūriu
AUTORIUS:
Monika
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Autorius apie receptą: Itališki karšti sumuštiniai su pelėsiniu sūriu, tinkantys prie alaus ir vyno. Itališki karšti sumuštiniai su pelėsiniu sūriu, tinkantys prie alaus ir vyno. Monika
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
1 pakelis prancūziško batono
2 vienetai kriaušės
250 gramų pelėsinis sūris
200 gramų anakardžių riešutų
100 gramų pistacijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Supjaustykite prancūzišką batoną riekėmis. Nulupkite ir supjaustykite kriaušes. Supjaustykite pelėsinį sūrį, išlukštenkite pistacijos riešutus.
2.
Dėkite ant prancūziško batono supjaustytas kriaušes. Po to pelėsinį sūrį ir į jį įsmeikite riešutus.
3.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laispnių, į skardą tieskite kepimo popierių ir dėkite sumuštinius.
4.
Kepkite apie 15 - 20 minučių, kol kriaušės suminkštės ir išsilydys sūris.
5.
Labai skanūs ir šalti. Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Karši sumuštiniai su pelėsiniu sūriu

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 20
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Itališki karšti sumuštiniai su pelėsiniu sūriu, tinkantys prie alaus ir vyno. Monika
Gaminimo eiga:
  1. Supjaustykite prancūzišką batoną riekėmis. Nulupkite ir supjaustykite kriaušes. Supjaustykite pelėsinį sūrį, išlukštenkite pistacijos riešutus.

  2. Dėkite ant prancūziško batono supjaustytas kriaušes. Po to pelėsinį sūrį ir į jį įsmeikite riešutus.

  3. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laispnių, į skardą tieskite kepimo popierių ir dėkite sumuštinius.

  4. Kepkite apie 15 - 20 minučių, kol kriaušės suminkštės ir išsilydys sūris.

  5. Labai skanūs ir šalti. Skanaus.

Receptą atsiuntė Monika
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų