Karpis, troškintas piene
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | karpis |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
3 vienetai | juodieji pipirai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
0.5 stiklinės | pienas |
4 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Išvalytas karpis supjaustomas gabalais, įtrinamas druska su prieskoniais, pavoliojamas plaktame kiaušinyje, po to džiūvėsėliuose ir apkepinamas svieste.
2.
Vėliau dedamas į puodą su ištirpintu sviestu, o dar geriau — į ugniai atsparų indą, supilamas karštas pienas ir pavirinama.
3.
Žuvis tiekiama sudėta į pašildytą pusdubenį, apšlakstyta sviestu ir apibarstyta petražolių lapeliais. Gali būti tiekiama tame pačiame inde, kuriame gaminta.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptas upėtakis
- Kepta aštri menkė
- Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
- Keptas ant grotelių upėtakis
- Užkepta žuvis su konjako padažu
- Lašiša su vasaros gėrybėmis
- Menkės kukuliai
- Žuvies blyneliai su krevetėmis
- Sardelės apsuktos bekonu
- Kepta lašiša tešloje
- Lašišos faršo kepsneliai
- Žuvies kotletai
- Pyragas su lašišos įdaru
- Skani zuvytė
- Lašiša grietinėlės padaže
- Austrės su lietuviškais obuoliais
- Folijoje keptas karpis
- Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
- Keptas upėtakis
- Silkės ir brokolių užkandėlė
Karpis, troškintas piene
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Karpis,
1 kilogramas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas -
Juodieji pipirai,
3 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Džiūvėsėliai,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas karpis supjaustomas gabalais, įtrinamas druska su prieskoniais, pavoliojamas plaktame kiaušinyje, po to džiūvėsėliuose ir apkepinamas svieste.
Vėliau dedamas į puodą su ištirpintu sviestu, o dar geriau — į ugniai atsparų indą, supilamas karštas pienas ir pavirinama.
Žuvis tiekiama sudėta į pašildytą pusdubenį, apšlakstyta sviestu ir apibarstyta petražolių lapeliais. Gali būti tiekiama tame pačiame inde, kuriame gaminta.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...