Karpis su salotomis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų | karpis | |
1 žiupsnelis | žuvies prieskonių | |
Salotoms: | ||
1 vienetas | morkos | |
3 vienetai | ridikėliai | |
100 gramų | kopūstai | |
1 vienetas | agurkų | |
2 valgomieji šaukštai | majonezas | |
1 žiupsnelis | prieskoniai salotoms | |
Papuošimui: | ||
2 žiupsneliai | bazilikas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Žuvį supjaustyti gabalėliais, apiberti prieskoniais. Sudėti į garų puodą 22 minutėms.
2.
Ruošti garnyrą: visas daržoves nuplauti, morkas nuskusti ir supjaustyti šiaudeliais, agurkus perpjauti per pusę ir susmulkinti, kopūstą supjaustyti, ridikėlius pasmulkinti. Viską sumaišyti su salotų prieskoniais ir majonezu.
3.
Prie žuvies patiekti salotas. Papuošti baziliku. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Menkės apkepas su grybais
- Kepta žuvies filė
- Lašišos apkepas
- Margaritos žuvies apkepas
- Lašišų šašlykai
- Kepta lašiša su brokolių padažu
- Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
- Ant iešmo keptas ungurys
- Lašiša su daržovėmis
- Keptas ant grotelių upėtakis
- Lašiša su vasaros gėrybėmis
- Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
- Kepta balta žuvis (Tilapia)
- Keptos kuojos
- Keptas upėtakis
- Farširuota lydeka
- Česnakinės čili krevetės "Firminės"
- Žuvis su cukinija
- Plekšnės filė su plutele
- Gurmaniškas lašišos kepsnys
Karpis su salotomis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Karpis,
300 gramų -
Žuvies prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Morkos,
1 vienetas -
Ridikėliai,
3 vienetai -
Kopūstai,
100 gramų -
Agurkai,
1 vienetas -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai salotoms,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Bazilikas,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį supjaustyti gabalėliais, apiberti prieskoniais. Sudėti į garų puodą 22 minutėms.
Ruošti garnyrą: visas daržoves nuplauti, morkas nuskusti ir supjaustyti šiaudeliais, agurkus perpjauti per pusę ir susmulkinti, kopūstą supjaustyti, ridikėlius pasmulkinti. Viską sumaišyti su salotų prieskoniais ir majonezu.
Prie žuvies patiekti salotas. Papuošti baziliku. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...