
Karpis nenuskaidrintuose drebučiuose
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
3 vienetai | svogūnai |
0.5 litro | vanduo |
0.5 litro | obuolių sultys |
20 gramų | želatina |
1 kilogramas | karpis |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nulupta žuvis supjaustoma 4 cm pločio gabalais ir pasūdoma. Smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami svieste, suberiami miltai, atskiedžiama vandeniu bei sultimis, sudedami prieskoniai, užvirinama. Į verdantį sultinį sudedama žuvis ir pavirinama ant silpnos ugnies 30 min., vėliau atšaldoma sultinyje ir gražiai perdedama į gilų pusdubenį. Sultinys nupilamas, pavirinamas, supylus aliejų ir ištirpintą želatiną, dar pakaitinamas ir užpilamas ant karpio. Kai drebučiai sustingsta, žuvis apibarstoma supjaustytais petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyniotinis su sūriu ir vištiena
-
Karštos bandelės
-
Bulvės „Akordeonas“
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Sumuštinis ant salotos lapo
-
Pievagrybių garnyras
-
Skrebučiai
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Liežuvio užkandėlė su majonezu
-
Aštrūs antienos kukuliukai
-
Užkanda "Lelijos"
-
Sūrio lazdelės
-
Omletas su riešutais
-
Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
-
Traškios sūrio lazdelės
-
Krabų lazdelių ruletai
-
Vorų užkandėlė
-
Plakta kiaušinienė kaip darželyje
Karpis nenuskaidrintuose drebučiuose
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
3 vienetai -
Vanduo,
0.5 litro -
Obuolių sultys,
0.5 litro -
Želatina,
20 gramų -
Karpis,
1 kilogramas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupta žuvis supjaustoma 4 cm pločio gabalais ir pasūdoma. Smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami svieste, suberiami miltai, atskiedžiama vandeniu bei sultimis, sudedami prieskoniai, užvirinama. Į verdantį sultinį sudedama žuvis ir pavirinama ant silpnos ugnies 30 min., vėliau atšaldoma sultinyje ir gražiai perdedama į gilų pusdubenį. Sultinys nupilamas, pavirinamas, supylus aliejų ir ištirpintą želatiną, dar pakaitinamas ir užpilamas ant karpio. Kai drebučiai sustingsta, žuvis apibarstoma supjaustytais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (9)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...