Karpis nenuskaidrintuose drebučiuose
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
1 valgomasis šaukštas sviestas
3 vienetai svogūnai
0.5 litro vanduo
0.5 litro obuolių sultys
20 gramų želatina
1 kilogramas karpis
1 vienetas lauro lapų (lapelis)
1 valgomasis šaukštas aliejaus
šiek tiek petražolės
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nulupta žuvis supjaustoma 4 cm pločio gabalais ir pasūdoma. Smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami svieste, suberiami miltai, atskiedžiama vandeniu bei sultimis, sudedami prieskoniai, užvirinama. Į verdantį sultinį sudedama žuvis ir pavirinama ant silpnos ugnies 30 min., vėliau atšaldoma sultinyje ir gražiai perdedama į gilų pusdubenį. Sultinys nupilamas, pavirinamas, supylus aliejų ir ištirpintą želatiną, dar pakaitinamas ir užpilamas ant karpio. Kai drebučiai sustingsta, žuvis apibarstoma supjaustytais petražolių lapeliais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Karpis nenuskaidrintuose drebučiuose

Komentarai: 9
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nulupta žuvis supjaustoma 4 cm pločio gabalais ir pasūdoma. Smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami svieste, suberiami miltai, atskiedžiama vandeniu bei sultimis, sudedami prieskoniai, užvirinama. Į verdantį sultinį sudedama žuvis ir pavirinama ant silpnos ugnies 30 min., vėliau atšaldoma sultinyje ir gražiai perdedama į gilų pusdubenį. Sultinys nupilamas, pavirinamas, supylus aliejų ir ištirpintą želatiną, dar pakaitinamas ir užpilamas ant karpio. Kai drebučiai sustingsta, žuvis apibarstoma supjaustytais petražolių lapeliais.

Gairės: Virti, Užkandžiai
Reklama:

Komentarai (9)


Daugiau receptų