
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | karpis |
1 valgomasis šaukštas | žuvies prieskonių |
3 skiltelės | česnakas |
0.5 vieneto | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Žuvį nuskusti ir išdarinėti, nuplauti.
2.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai, smulkintu česnaku, išspausti citrinos sulčių.
3.
Palaikyti keletą valandų šaldytuve.
4.
Kepti folijoje ant grotelių, kol iškeps.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkių tango ant burokėlių
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Silkė su slyvomis ir muskatu
-
Skumbrė pievagrybių padaže
-
Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
-
Lašišos troškinys
-
Žuvies kukuliai
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Lašišų šašlykai
-
Spageti su krevetėmis
-
Farširuota lydeka
-
Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
-
Midijos su špinatais
-
Įdaryta lydeka
-
Marinuota žuvis su padažu
-
Midijų šašlykai
-
Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
-
Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
-
Eršketas šampane
-
Redos lašiša
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Karpis,
1 vienetas -
Žuvies prieskoniai,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas,
3 skiltelės -
Citrinų sultys,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį nuskusti ir išdarinėti, nuplauti.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai, smulkintu česnaku, išspausti citrinos sulčių.
Palaikyti keletą valandų šaldytuve.
Kepti folijoje ant grotelių, kol iškeps.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Skaitytoja
2016-06-26 22:01
Niam niam ;)
-
Lankytoja
2016-06-26 22:01
Labai skanu :)
-
Gurmane
2016-06-26 22:01
Liuks :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...