Svogūną smulkiai supjaustyti, sumaišyti su faršu, pagardinti druska, pipirais. Įmušti kiaušinius, viską išmaišyti. Masė bus skystoka. Dedame manų kruopų kol mase nepradės lipti prie rankų. Ant lėkštes beriame džiūvėsėlių, suformuojame iš faršo ploną blynelį, apibarstome džiūvėsiais. Kepame įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Neapverskite 'karbonado kol neapskrus viena puse, nes sulūž.
Skanaus
Karbonadai iš faršo
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | mėsa (malta (kokia norite)) |
1 vienetas | svogūnai |
3 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | manų kruopos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių apkepas su šparagais
- Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
- Įdarytas netikras zuikis
- Jautienos didkepsnis su pistacijomis
- Maltos jautienos vyniotiniai
- Baklažanai įdaryti jautienos faršu
- Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
- Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
- Čipolino galvelės
- Mėsos paplotėlis
- Totoriška aviena su garstyčių padažu
- Jautienos nugarinės kepsnys
- Kelmas
- Kiauliena česnakiniame marinate
- Keptas jautienos kumpis
- Ėrienos šašlykas
- Kiškio kepsnys
- Čenachai
- Virtos veršelio kojos
- Aštroki šašlykai
Karbonadai iš faršo
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Mėsa, malta (kokia norite),
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Manų kruopos
- Druska
- Džiūvėsėliai
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną smulkiai supjaustyti, sumaišyti su faršu, pagardinti druska, pipirais. Įmušti kiaušinius, viską išmaišyti. Masė bus skystoka. Dedame manų kruopų kol mase nepradės lipti prie rankų. Ant lėkštes beriame džiūvėsėlių, suformuojame iš faršo ploną blynelį, apibarstome džiūvėsiais. Kepame įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Neapverskite 'karbonado kol neapskrus viena puse, nes sulūž.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...