Kriaušes nuplauti ir nulupti,supjaustyti skiltelėmis.
50 g cukraus suberti į puodą ir virti, kol pasidarys karamelė. Tada įdėti 2 šaukštus sviesto, suberti kriaušes ir riešutus bei viską užvirinti ir nukelti nuo viryklės.
Sūrį sumaišyti su grietinėle, paskaninti cukrumi, galima įspausti truputį citrinos sulčių.
Karamelizuotas kriaušes patiekti su sūrio kremu - padažu.
Karamelizuotos kriaušės su rikotos sūrio padažu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
50 gramų | cukrus |
2 vienetai | kriaušės |
50 gramų | riešutai (smulkinti, žemės arba graikiniai) |
150 gramų | sūris (rikota) |
4 valgomieji šaukštai | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mielinės spurgos su obuoliais
- Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
- Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
- Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
- Makaronai su džiovintais vaisiais ir jogurtu
- Spurgos su įdaru ir glaistu
- Prancūziški skrebučiai su obuolių užtepėle
- Baltijos pyragėliai
- Virtų kriaušių desertas
- Skrebučiai su kiaušiniu ir cinamonu
- Bananinis desertas
- Karštas šokoladas
- Obuolių gėrimas
- Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
- Karštas šokoladas "Skanumėlis"
- Ridikėlių traškučiai
- Vafliai su graikiniais riešutais
- Creme brulee
- Kriaušių desertas
- "Apsnigtos avietės"
Karamelizuotos kriaušės su rikotos sūrio padažu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
50 gramų -
Kriaušės,
2 vienetai -
Riešutai, smulkinti, žemės arba graikiniai,
50 gramų -
Sūris, rikota,
150 gramų -
Grietinėlė, 35%,
4 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušes nuplauti ir nulupti,supjaustyti skiltelėmis.
50 g cukraus suberti į puodą ir virti, kol pasidarys karamelė. Tada įdėti 2 šaukštus sviesto, suberti kriaušes ir riešutus bei viską užvirinti ir nukelti nuo viryklės.
Sūrį sumaišyti su grietinėle, paskaninti cukrumi, galima įspausti truputį citrinos sulčių.
Karamelizuotas kriaušes patiekti su sūrio kremu - padažu.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai