Karamelizuotos kriaušės su rikotos sūrio padažu
AUTORIUS:
Jolanta.M
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 valgomieji šaukštai sviestas
50 gramų cukrus
2 vienetai kriaušės
50 gramų riešutai (smulkinti, žemės arba graikiniai)
150 gramų sūris (rikota)
4 valgomieji šaukštai grietinėlės, 35%
šiek tiek cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Kriaušes nuplauti ir nulupti,supjaustyti skiltelėmis.
50 g cukraus suberti į puodą ir virti, kol pasidarys karamelė. Tada įdėti 2 šaukštus sviesto, suberti kriaušes ir riešutus bei viską užvirinti ir nukelti nuo viryklės.
Sūrį sumaišyti su grietinėle, paskaninti cukrumi, galima įspausti truputį citrinos sulčių.
Karamelizuotas kriaušes patiekti su sūrio kremu - padažu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Karamelizuotos kriaušės su rikotos sūrio padažu

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kriaušes nuplauti ir nulupti,supjaustyti skiltelėmis.
50 g cukraus suberti į puodą ir virti, kol pasidarys karamelė. Tada įdėti 2 šaukštus sviesto, suberti kriaušes ir riešutus bei viską užvirinti ir nukelti nuo viryklės.
Sūrį sumaišyti su grietinėle, paskaninti cukrumi, galima įspausti truputį citrinos sulčių.
Karamelizuotas kriaušes patiekti su sūrio kremu - padažu.

Receptą atsiuntė Jolanta.M
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų