Karamelizuotos ančiukų širdelės
AUTORIUS:
KOTANYI,
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
10 vienetų ančių širdelių (arba viščiukų)
10 vienetų pistacijos
2 valgomieji šaukštai cukrus
1 valgomasis šaukštas sviestas
šiek tiek austrių padažo
šiek tiek aitriosios paprikos
šiek tiek maltas kuminas
šiek tiek čiobreliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
PRIMO kepsninę įkaitiname iki 300 laipsnių.
2.
Širdeles mauname ant iešmelių, kepame po 2 minutes iš kiekvienos pusės
3.
Gaminame glazūrą: Įkaitiname keptuvę ant vidutinės ugnies.
4.
Į keptuvę beriame cukrų, pilame austrių padažą, beriame čili, kuminą, čiobrelių. Pilame truputį vandens. Karamelė turi burbuliuoti.
5.
Kiekvieną širdelę mauti atskirai ant iešmelio, apvolioti karamelėje ir smulkintuose riešutuose.

Populiariausi receptai šią savaitę

Karamelizuotos ančiukų širdelės

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. PRIMO kepsninę įkaitiname iki 300 laipsnių.

  2. Širdeles mauname ant iešmelių, kepame po 2 minutes iš kiekvienos pusės

  3. Gaminame glazūrą: Įkaitiname keptuvę ant vidutinės ugnies.

  4. Į keptuvę beriame cukrų, pilame austrių padažą, beriame čili, kuminą, čiobrelių. Pilame truputį vandens. Karamelė turi burbuliuoti.

  5. Kiekvieną širdelę mauti atskirai ant iešmelio, apvolioti karamelėje ir smulkintuose riešutuose.

Receptą atsiuntė KOTANYI
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų