Karamelinis obuolių pyragas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Biskvitui: | ||
200 | sviestas | |
180 | „dansukker“ cukraus milteliai | |
3 | kiaušiniai | |
2 | kepimo milteliai | |
250 | kvietiniai miltai | |
1 žiupsnelis | druska | |
Įdarui: | ||
1 | „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile | |
375 | obuoliai (saldžiai rūgštūs) | |
75 gramai | „dansukker“ cukrus | |
50 gramų | avižinių dribsnių | |
1 | „dansukker“ cukrus su cinamonu | |
75 | sviestas (šaltas) | |
Trupiniams: | ||
75 gramai | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir supjaustome plonomis riekelėmis arba kubeliais. Rududu pašildome mikrobangėje, kad suminkštėtų. Sumaišome su obuoliais.
2.
Biskvitas. Minkštą sviestą su cukrumi ir druska plakame iki purumo. Mušame po vieną kiaušinius. Suberiame kepimo miltelius ir persijotus miltus, šaukštu atsargiai išmaišome iki vienalytės masės.
3.
Trupiniai. Suberiame į dubenį sausus produktus, sudedame gabaliukais supjaustytą arba sutarkuotą sviestą ir pirštais triname, kol gausime trupinius.
4.
Į formą pilame biskvitą, krečiame obuolius ir barstome trupinius.
5.
Kepame iki 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 50 - 60 min.. Atvėsusį pyragą pabarstome cukraus pudra.
Skanaus!
Skanaus!
Karamelinis obuolių pyragas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Sviestas,
200 -
„Dansukker“ cukraus milteliai,
180 -
Kiaušiniai,
3 -
Kepimo milteliai,
2 -
Kvietiniai miltai,
250 -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
„Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile,
1 -
Obuoliai, saldžiai rūgštūs,
375 -
„Dansukker“ cukrus,
75 gramai -
Avižiniai dribsniai,
50 gramų -
„Dansukker“ cukrus su cinamonu,
1 -
Sviestas, šaltas,
75 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kvietiniai miltai,
75 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir supjaustome plonomis riekelėmis arba kubeliais. Rududu pašildome mikrobangėje, kad suminkštėtų. Sumaišome su obuoliais.
Biskvitas. Minkštą sviestą su cukrumi ir druska plakame iki purumo. Mušame po vieną kiaušinius. Suberiame kepimo miltelius ir persijotus miltus, šaukštu atsargiai išmaišome iki vienalytės masės.
Trupiniai. Suberiame į dubenį sausus produktus, sudedame gabaliukais supjaustytą arba sutarkuotą sviestą ir pirštais triname, kol gausime trupinius.
Į formą pilame biskvitą, krečiame obuolius ir barstome trupinius.
Kepame iki 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 50 - 60 min.. Atvėsusį pyragą pabarstome cukraus pudra.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
-
Vilma
2014-12-03 10:45
ir gražu ir skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...