Karamelinė gira
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1.2 kilogramo cukrus
1 arbatinis šaukštelis citrinos rūgštis
30 gramų mielės
1 litras ananasų sulčių
10 litrų vanduo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Keptuvėje padeginti 500 g cukraus, atskiesti verdančiu vandeniu ir supilti į virintą vandenį, įberti cukrų ir citrinų rūgšties (pagal skonį).
2.
Skystį atvėsinti, supilti su cukrumi ir sultimis su trintomis mielėmis.
3.
Išmaišyti ir supilstyti į butelius, sandariai uždaryti. Gerti po 2- 3 dienų.

Populiariausi receptai šią savaitę

Karamelinė gira

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Keptuvėje padeginti 500 g cukraus, atskiesti verdančiu vandeniu ir supilti į virintą vandenį, įberti cukrų ir citrinų rūgšties (pagal skonį).

  2. Skystį atvėsinti, supilti su cukrumi ir sultimis su trintomis mielėmis.

  3. Išmaišyti ir supilstyti į butelius, sandariai uždaryti. Gerti po 2- 3 dienų.

Receptą atsiuntė Miglė
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų