Karamelinė gira
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1.2 kilogramo | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | citrinos rūgštis |
30 gramų | mielės |
1 litras | ananasų sulčių |
10 litrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Keptuvėje padeginti 500 g cukraus, atskiesti verdančiu vandeniu ir supilti į virintą vandenį, įberti cukrų ir citrinų rūgšties (pagal skonį).
2.
Skystį atvėsinti, supilti su cukrumi ir sultimis su trintomis mielėmis.
3.
Išmaišyti ir supilstyti į butelius, sandariai uždaryti. Gerti po 2- 3 dienų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Spanguolių gira
- Duonos ir vaisiais gira
- Gira iš duonos
- Morkų gira
- Uogų gira
- Petrovsko gira
- Baltarusiškas medus
- Kmynų gira
- Duonos gira
- Burokėlių gira
- Vyšnių gira
- Gira su vaisiais
- Gira iš vaisių sulčių
- Obuolių gira
- Džiovintų obuolių gira
- Džiovintų kriaušių kompotas
- Pieno ir ledų kokteilis
- Mėlynių sriuba
- Kokteilis „Vitaminų arsenalas“
- „Masala Chai“ pagal Ritą
Karamelinė gira
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Cukrus,
1 ir 1/5 kilogramo -
Citrinos rūgštis,
1 arbatinis šaukštelis -
Mielės,
30 gramų -
Ananasų sultys,
1 litras -
Vanduo,
10 litrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Keptuvėje padeginti 500 g cukraus, atskiesti verdančiu vandeniu ir supilti į virintą vandenį, įberti cukrų ir citrinų rūgšties (pagal skonį).
Skystį atvėsinti, supilti su cukrumi ir sultimis su trintomis mielėmis.
Išmaišyti ir supilstyti į butelius, sandariai uždaryti. Gerti po 2- 3 dienų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...