
Karamelės skonio obuolių uogienė
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | obuoliai |
200 mililitrų | vanduo |
200 gramų | „dansukker“ cukrus uogienėms |
150 mililitrų | dansukker šviesusis sirupas |
0.5 vieneto | citrinos |
1 arbatinis šaukštelis | malto kardamono |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Obuolius nulupkite, išimkite šerdis. Supjaustykite mažais gabalėliais.
2.
Obuolius, sirupą, vandenį ir citrinų sultis sumaišykite prikaistuvyje. Nuolat maišydami virkite maždaug 10 minučių.
3.
Suberkite cukrų uogienėms bei kardamonus. Virkite dar 3–6 minutes.
4.
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.
5.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
-
Džiovintų abrikosų marmeladas
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
-
Obuolių ir cukinijų pagardas
-
Moliūgų uogienė su vaisiais
-
Raugerškio uogienė
-
Sauliaus braškių uogienė
-
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
-
Džemas
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Braškių uogienė su greipfrutais
-
Moliūgų ir obuolių uogienė
-
Vyšnių ir įvairių uogų uogienė
-
Paprikų ir aviečių uogienė
Karamelės skonio obuolių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Obuoliai,
500 gramų -
Vanduo,
200 mililitrų -
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
200 gramų -
Dansukker šviesusis sirupas,
150 mililitrų -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Maltas kardamonas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupkite, išimkite šerdis. Supjaustykite mažais gabalėliais.
Obuolius, sirupą, vandenį ir citrinų sultis sumaišykite prikaistuvyje. Nuolat maišydami virkite maždaug 10 minučių.
Suberkite cukrų uogienėms bei kardamonus. Virkite dar 3–6 minutes.
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...