Karamelės skonio obuolių uogienė
AUTORIUS:
Dan Sukker,
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų obuoliai
200 mililitrų vanduo
200 gramų „dansukker“ cukrus uogienėms
150 mililitrų dansukker šviesusis sirupas
0.5 vieneto citrinos
1 arbatinis šaukštelis malto kardamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Obuolius nulupkite, išimkite šerdis. Supjaustykite mažais gabalėliais.
2.
Obuolius, sirupą, vandenį ir citrinų sultis sumaišykite prikaistuvyje. Nuolat maišydami virkite maždaug 10 minučių.
3.
Suberkite cukrų uogienėms bei kardamonus. Virkite dar 3–6 minutes.
4.
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.
5.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Karamelės skonio obuolių uogienė

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Obuolius nulupkite, išimkite šerdis. Supjaustykite mažais gabalėliais.

  2. Obuolius, sirupą, vandenį ir citrinų sultis sumaišykite prikaistuvyje. Nuolat maišydami virkite maždaug 10 minučių.

  3. Suberkite cukrų uogienėms bei kardamonus. Virkite dar 3–6 minutes.

  4. Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.

  5. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.

Receptą atsiuntė Dan Sukker
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų