
Karališkos krevetės paprastai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
24 vienetai | krevetės ( be kevalo, karališkos) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 arbatiniai šaukšteliai | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (čili) |
2 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Pilame į keptuvę aliejų, dedame truputį sviesto. Kai aliejus įkaista, sumetame krevetes ir pakepame jas apie porą minučių. Dedame česnaką su druska, čili pipirą. Pavartant kepame dar kokias 2-3 minutes kol jos iš pilkai baltų tampa rausvos, koralinės ir truputį susiriečia. Svarbu nesudeginti česnako ir neperkepti krevečių, nes jo tampa kietokos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Faršo vyniotinis
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Persikai įdarytį triušiena
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
-
Paprikų valtelės
-
Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
-
Spalvingi iešmeliai
-
Silkė su morkomis
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Grybų užtepelė
-
Olandiška silkė
-
Kiškienos paštetas
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Užkandėlė su rūkyta žuvimi
Karališkos krevetės paprastai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Krevetės, be kevalo, karališkos,
24 vienetai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Pipirai, čili
-
Česnakas,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pilame į keptuvę aliejų, dedame truputį sviesto. Kai aliejus įkaista, sumetame krevetes ir pakepame jas apie porą minučių. Dedame česnaką su druska, čili pipirą. Pavartant kepame dar kokias 2-3 minutes kol jos iš pilkai baltų tampa rausvos, koralinės ir truputį susiriečia. Svarbu nesudeginti česnako ir neperkepti krevečių, nes jo tampa kietokos.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...