Karališkos krevetės paprastai
AUTORIUS:
Julija
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
24 vienetai krevetės ( be kevalo, karališkos)
2 valgomieji šaukštai aliejaus
2 arbatiniai šaukšteliai sviestas
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai (čili)
2 skiltelės česnakas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Pilame į keptuvę aliejų, dedame truputį sviesto. Kai aliejus įkaista, sumetame krevetes ir pakepame jas apie porą minučių. Dedame česnaką su druska, čili pipirą. Pavartant kepame dar kokias 2-3 minutes kol jos iš pilkai baltų tampa rausvos, koralinės ir truputį susiriečia. Svarbu nesudeginti česnako ir neperkepti krevečių, nes jo tampa kietokos.

Populiariausi receptai šią savaitę

Karališkos krevetės paprastai

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Pilame į keptuvę aliejų, dedame truputį sviesto. Kai aliejus įkaista, sumetame krevetes ir pakepame jas apie porą minučių. Dedame česnaką su druska, čili pipirą. Pavartant kepame dar kokias 2-3 minutes kol jos iš pilkai baltų tampa rausvos, koralinės ir truputį susiriečia. Svarbu nesudeginti česnako ir neperkepti krevečių, nes jo tampa kietokos.

Receptą atsiuntė Julija
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų