Karališkas kepsnys
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 vienetai jautiena (pjausniai)
šiek tiek čiobreliai
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek imbieras
1 vienetas kiaušiniai
3 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
2 valgomieji šaukštai avižinių dribsnių
100 gramų sūris (fermentinis)
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
50 gramų majonezas
30 gramų pomidorų padažas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Jautienos pjausnius išmušame pagardiname juodaisiais pipirais, imbieru, čiobrelio lapeliais ir druska. Mėsą susukame į volelį ir dedame į plastikinį maišelį laikome apie valandą. Avižinius dribsnius paskrudiname keptuvėje. Išplakame kiaušinį. Mėsą pavoliojame miltuose, po to kiaušinyje bei dribsniuose. Kepame ant keptuvėje. Sūrį sutarkuojame, sumaišome su majonezu ir pomidorų padažu. Visą masę uždedame ant kepsnių ir dedame į įkaitintą orkaitę apie 10 min.

Populiariausi receptai šią savaitę

Karališkas kepsnys

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Jautienos pjausnius išmušame pagardiname juodaisiais pipirais, imbieru, čiobrelio lapeliais ir druska. Mėsą susukame į volelį ir dedame į plastikinį maišelį laikome apie valandą. Avižinius dribsnius paskrudiname keptuvėje. Išplakame kiaušinį. Mėsą pavoliojame miltuose, po to kiaušinyje bei dribsniuose. Kepame ant keptuvėje. Sūrį sutarkuojame, sumaišome su majonezu ir pomidorų padažu. Visą masę uždedame ant kepsnių ir dedame į įkaitintą orkaitę apie 10 min.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų