Karališkas Grill otas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | otas |
6 vienetai | krabai |
1 pakelis | kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai |
1 žiupsnelis | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Žuvį išdarinėti ir supjaustyti norimo dydžio gabalais.
2.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai. Palikti pernakt.
3.
Kepti ant žarijų, padėjus ant folijos. Kepti abi puses.
4.
Papuošti mėgstamomis jūros gėrybėmis, šiuo atveju krabais, petražolėmis.
5.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Virtas karšis
- Šutintas upėtakis
- Tagliatelle all`astice
- Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
- Gurmaniškas lašišos kepsnys
- Kepta žuvis jogurto padaže
- Farširuota lydeka kepta orkaitėje
- Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
- Saidos filė su ryžiais
- Krevečių užkepėlė
- Keptas karšis
- Žuvis su persikais
- Keptas upėtakis
- Žuvies pyragas
- Tailandietiški žuvies blyneliai
- Kepta žuvis su grybais
- Spageti su krevetėmis
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Ant iešmo keptas ungurys
- Lašiša su vaisiais
Karališkas Grill otas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Otas,
1 vienetas -
Krabai,
6 vienetai -
Kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai,
1 pakelis -
Petražolės,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Olga
Gaminimo eiga:
Žuvį išdarinėti ir supjaustyti norimo dydžio gabalais.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai. Palikti pernakt.
Kepti ant žarijų, padėjus ant folijos. Kepti abi puses.
Papuošti mėgstamomis jūros gėrybėmis, šiuo atveju krabais, petražolėmis.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...