
Karališkas Grill otas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | otas |
6 vienetai | krabai |
1 pakelis | kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai |
1 žiupsnelis | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Žuvį išdarinėti ir supjaustyti norimo dydžio gabalais.
2.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai. Palikti pernakt.
3.
Kepti ant žarijų, padėjus ant folijos. Kepti abi puses.
4.
Papuošti mėgstamomis jūros gėrybėmis, šiuo atveju krabais, petražolėmis.
5.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Silkės ir brokolių užkandėlė
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Margaritos žuvies apkepas
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Kepta marinuota menkė
-
Žuvis tešloje
-
Papuošta kepta lydeka
-
Menkės apkepas su grybais
-
Keptos kuojos
-
Žuvies paplotėliai
-
Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
-
Žuvis su migdolais
-
Žuvytės tešloje
-
Užkepta žuvis su konjako padažu
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Žuvies zrazai
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
-
Lašiša su kuskuso kruopomis ir keptomis daržovėmis
Karališkas Grill otas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Otas,
1 vienetas -
Krabai,
6 vienetai -
Kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai,
1 pakelis -
Petražolės,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Olga
Gaminimo eiga:
Žuvį išdarinėti ir supjaustyti norimo dydžio gabalais.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai. Palikti pernakt.
Kepti ant žarijų, padėjus ant folijos. Kepti abi puses.
Papuošti mėgstamomis jūros gėrybėmis, šiuo atveju krabais, petražolėmis.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...