Karališka kiaušinienė su pomidorais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | kiaušiniai |
50 gramų | lašinukai ( sūdyti arba rūkyta šoninė) |
1 vienetas | pomidorai ((didelis)) |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Sūdytus lašinukus arba rūkytą šonine pjaustyti smulkiai kaip spirgams,pakepinti.
2.
Pomidorą didelį ar 2 mažus pjaustyti stambiais griežinėliais.Jais apkloti spirgučius ir lengvai pakepinti,praktiškai pašildyti.Kepinant ilgiau jie išskysta ir ne taip skanu.
3.
Ant visos masės išleisti 2 ar 3 kiaušinius(priklausomai kiek bus valgytojų).Galima kiaušinius ir išplakti.
4.
Druskos ir pipirų neberti.Barstyti tik žalumynais - smulkintais krapais ir petražolėmis.Duona neužkąsti(aišku nedraudžiama).Valgant turi jaustis naturalus produktų skonis,todėl ji ir vadinama karališkoji.Tikėkite,ji kvepia nerealiai.Tinka su puodeliu kavos ar arbatos ryte.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lazdelės su sūriu
- Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
- Keptuvėje keptas varškės sūris
- Pavasariu alsuojanti pica
- Kiaušinienė
- SPELTOS pica
- Aštrus krevečių užkandis
- Vegetariškos picutės
- Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
- Vištos spurgos
- Keptos krevetės
- Pyragėliai su daržovėmis
- Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
- Lašišos vėrinukai
- Picos - ricos
- Pievagrybių garnyras
- Uždara pica
- Naminiai čipsai su avokado padažu
- Aštrūs kalakutų kaklai
- Piršteliai su kmynais
Karališka kiaušinienė su pomidorais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Lašinukai , sūdyti arba rūkyta šoninė,
50 gramų -
Pomidorai, (didelis),
1 vienetas - Krapai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sūdytus lašinukus arba rūkytą šonine pjaustyti smulkiai kaip spirgams,pakepinti.
Pomidorą didelį ar 2 mažus pjaustyti stambiais griežinėliais.Jais apkloti spirgučius ir lengvai pakepinti,praktiškai pašildyti.Kepinant ilgiau jie išskysta ir ne taip skanu.
Ant visos masės išleisti 2 ar 3 kiaušinius(priklausomai kiek bus valgytojų).Galima kiaušinius ir išplakti.
Druskos ir pipirų neberti.Barstyti tik žalumynais - smulkintais krapais ir petražolėmis.Duona neužkąsti(aišku nedraudžiama).Valgant turi jaustis naturalus produktų skonis,todėl ji ir vadinama karališkoji.Tikėkite,ji kvepia nerealiai.Tinka su puodeliu kavos ar arbatos ryte.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...