Kapota keri mėsa
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų jautiena (supjaustyta)
1 vienetas svogūnai
2 vienetai česnakas (skiltelės)
1 valgomasis šaukštas imbieras (geltonasis, milteliai)
šiek tiek rūgpienis
šiek tiek druska
2 valgomieji šaukštai aliejaus
2 valgomieji šaukštai pomidorų padažas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Smulkiai supjaustytas svogūnas ir česnakas apkepinami aliejuje, kol paruduoja, suberiami imbiero milteliai ir 3—4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Po to sukrečiama pomidorų padažas, sudedama mėsa, supilamas rūgpienis, viskas pasūdoma ir iškepama.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kapota keri mėsa

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Smulkiai supjaustytas svogūnas ir česnakas apkepinami aliejuje, kol paruduoja, suberiami imbiero milteliai ir 3—4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Po to sukrečiama pomidorų padažas, sudedama mėsa, supilamas rūgpienis, viskas pasūdoma ir iškepama.

Reklama:

Komentarai (4)


Daugiau receptų