
Kapota keri mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | jautiena (supjaustyta) |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | česnakas (skiltelės) |
1 valgomasis šaukštas | imbieras (geltonasis, milteliai) |
šiek tiek | rūgpienis |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Smulkiai supjaustytas svogūnas ir česnakas apkepinami aliejuje, kol paruduoja, suberiami imbiero milteliai ir 3—4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Po to sukrečiama pomidorų padažas, sudedama mėsa, supilamas rūgpienis, viskas pasūdoma ir iškepama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos pyragas
-
Guliašiukas
-
Sauliaus kibinai
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
-
Kiaulienos troškinys
-
Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Keptas kiaulienos kumpis
-
Kotletukai
-
Šašlykas pomidorų padažo marinate
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Triušienos pjausniai
-
Kotletukai su padažu su brokoliais
-
Tortilijos
-
Jautienos vyniotiniai
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Jautienos cimesas
-
Smaližių liežuvis
Kapota keri mėsa
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, supjaustyta,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas, skiltelės,
2 vienetai -
Imbieras, geltonasis, milteliai,
1 valgomasis šaukštas - Rūgpienis
- Druska
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai supjaustytas svogūnas ir česnakas apkepinami aliejuje, kol paruduoja, suberiami imbiero milteliai ir 3—4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Po to sukrečiama pomidorų padažas, sudedama mėsa, supilamas rūgpienis, viskas pasūdoma ir iškepama.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...