Kalmaras vyno padaže
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
400 gramų kalmarai
200 gramų grietinė
100 mililitrų baltas vynas
1 vienetas svogūnai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Kalmarus sudėkite į šaltą vandenį ir jam užvirus virkite lygiai 7 minutes. Išvirtus supjaustykite juostelėmis.
2.
Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite svieste. Į svogūnus supilkite grietinę, vyną, sudėkite supjaustytus kalmarus ir viską pakaitinkite dar apie 2 minutes.
3.
Patiekite su ryžiais arba makaronais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kalmaras vyno padaže

Komentarai: 7
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kalmarus sudėkite į šaltą vandenį ir jam užvirus virkite lygiai 7 minutes. Išvirtus supjaustykite juostelėmis.

  2. Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite svieste. Į svogūnus supilkite grietinę, vyną, sudėkite supjaustytus kalmarus ir viską pakaitinkite dar apie 2 minutes.

  3. Patiekite su ryžiais arba makaronais.

Reklama:

Komentarai (7)


  • andrius 2012-06-02 17:11

    :super: Tikrai skanu desimt balu.


  • as2 2011-02-16 21:21

    niam niam skanu :super: :alus: :valgau:


  • Jurga 2009-09-23 14:43

    Labai skanu, isimylejome si recepta :D :super:


Daugiau receptų