Kalėdų pyragas su kriaušėmis ir "DanSukker" miltiniu cukrumi
AUTORIUS:
Vitalija
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 stiklinės miltai
0.5 stiklinės cukrus
1 arbatinis šaukštelis vanilinis cukrus
3 vienetai kiaušiniai
1 vienetas kriaušės
2 arbatiniai šaukšteliai „dansukker“ cukraus milteliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaušinius suplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Suberti miltus ir dar šiek tiek paplakti.
2.
Kriaušę nuplauti, išpjauti sėklas. Supjaustyti gabaliukais.
3.
Kepimo formos dugną iškloti kepimo popieriumi , sudėti kriauses ir išpilti tešlą.
4.
Kepti 180°C temp. 40 min.
5.
Kai iškeps, ištraukti iš kepimo formos, apversti ir apibarstyti "Dan Sukker" pudra.

Kalėdų pyragas su kriaušėmis ir "DanSukker" miltiniu cukrumi

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kiaušinius suplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Suberti miltus ir dar šiek tiek paplakti.

  2. Kriaušę nuplauti, išpjauti sėklas. Supjaustyti gabaliukais.

  3. Kepimo formos dugną iškloti kepimo popieriumi , sudėti kriauses ir išpilti tešlą.

  4. Kepti 180°C temp. 40 min.

  5. Kai iškeps, ištraukti iš kepimo formos, apversti ir apibarstyti "Dan Sukker" pudra.

Receptą atsiuntė Vitalija
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...