Kalėdų pyragas su kriaušėmis ir "DanSukker" miltiniu cukrumi
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 stiklinės | miltai |
0.5 stiklinės | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | kriaušės |
2 arbatiniai šaukšteliai | „dansukker“ cukraus milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaušinius suplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Suberti miltus ir dar šiek tiek paplakti.
2.
Kriaušę nuplauti, išpjauti sėklas. Supjaustyti gabaliukais.
3.
Kepimo formos dugną iškloti kepimo popieriumi , sudėti kriauses ir išpilti tešlą.
4.
Kepti 180°C temp. 40 min.
5.
Kai iškeps, ištraukti iš kepimo formos, apversti ir apibarstyti "Dan Sukker" pudra.
Kalėdų pyragas su kriaušėmis ir "DanSukker" miltiniu cukrumi
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai,
0.5 stiklinės -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kriaušės,
1 vienetas -
„Dansukker“ cukraus milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius suplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Suberti miltus ir dar šiek tiek paplakti.
Kriaušę nuplauti, išpjauti sėklas. Supjaustyti gabaliukais.
Kepimo formos dugną iškloti kepimo popieriumi , sudėti kriauses ir išpilti tešlą.
Kepti 180°C temp. 40 min.
Kai iškeps, ištraukti iš kepimo formos, apversti ir apibarstyti "Dan Sukker" pudra.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...