Kalėdų bandelės su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | svogūnai |
30 gramų | džiūvėsėliai |
300 gramų | pievagrybiai |
25 gramai | baravykai (džiovinti) |
1 vienetas | tešla (sluoksniuota) |
15 gramų | bazilikas |
15 gramų | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
40 gramų | grietinėlės, 35% |
50 gramų | kiauliena (kumpis) |
šiek tiek | baravykai (džiovinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Pievagrybius nulupti, nuplauti, supjaustyti smulkiai, kaip ir svogūnus bei kumpį. Į keptuvę dedame sviestą ir pakepame svogūnus, tada beriame grybus, kumpį ir viską pabarstome prieskoniai ir paliekame pasitroškinti, o prieš tai įmesti ir smulkiai supjaustytą džiovintą baravyką. Po 7 min. supilti grietinėlę ir džiūvėsėlius ir patroškinti 2 min. šiuo įdaru patepti kvadratais supjaustytą tešlą, suvynioti, aptepti kiaušinio plakiniu ir kepti orkaitėje 180 C apie 15 min. SKANAUS!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Albinos duona
- Pusryčių keksiukai
- Traškūs šokoladiniai sausainiai
- Šokoladinis vyniotinis
- Plikyti sausainiai su kremu
- Pyragėliai su daržovėmis
- Šokoladinės tūtelės
- Bananinis tortas-pyragas
- Kalėdinis pyragas su avietėmis ir migdolais
- Velykinis pyragas su įdaru
- Obuolių pyragas
- Pasukų keksiukai su uogomis
- Vaflis
- Bandelės su mėsa ir paprikomis
- Balta duona su riešutais ir razinomis (su raugu)
- Prancūziškas mėsos pyragas
- Močiutės kaimiškos dešrelės
- Sviestiniai sausainiai su levandomis
- Keksiukai su spanguolėmis
- Dešrelės tešloje
Kalėdų bandelės su grybais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
30 gramų -
Pievagrybiai,
300 gramų -
Baravykai, džiovinti,
25 gramai -
Tešla, sluoksniuota,
1 vienetas -
Bazilikas,
15 gramų -
Druska,
15 gramų - Pipirai, juodieji
-
Grietinėlė, 35%,
40 gramų -
Kiauliena, kumpis,
50 gramų - Baravykai, džiovinti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius nulupti, nuplauti, supjaustyti smulkiai, kaip ir svogūnus bei kumpį. Į keptuvę dedame sviestą ir pakepame svogūnus, tada beriame grybus, kumpį ir viską pabarstome prieskoniai ir paliekame pasitroškinti, o prieš tai įmesti ir smulkiai supjaustytą džiovintą baravyką. Po 7 min. supilti grietinėlę ir džiūvėsėlius ir patroškinti 2 min. šiuo įdaru patepti kvadratais supjaustytą tešlą, suvynioti, aptepti kiaušinio plakiniu ir kepti orkaitėje 180 C apie 15 min. SKANAUS!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...