Kalėdinis tortas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 vienetai | bananai | |
1 vienetas | biskvito | |
2 vienetai | kremas (pakuotė) | |
1 sauja | vyšnios (be kauliukų) | |
200 gramų | biskvitiniai piršteliai | |
Sirupui: | ||
2 valgomieji šaukštai | cukrus | |
2 vienetai | citrinų sultys | |
200 mililitrų | vanduo | |
Papuošimui: | ||
1 vienetas | pabarstukai (pakuotė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Paimame biskvitą ir aptepame jį sirupu (sumaišome sirupui skirtus produktus).
2.
Paruošiame kremą (aš pirkau kremą pakelyje ir gaminau pagal aprašymą ant pakuotės). Ant turimo biskvito tepame sluoksnį kremo. Tada dedame griežinėliais pjaustytus bananaus, vyšnias ir vėl dedame kremo sluoksnį, biskvitą (apšlakstytą sirupu). Taip sluoksniuojame tortą, kol baigiasi produktai.
3.
Viršutinį biskvito sluoksnį padengiame kremu, barstome pabarstukais, o torto kraštus aplipiname biskvitiniais piršteliais. Tortą aprišame gražiu kaspinu.
Skanaus :)
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šokoladinis varškės pyragas
- Vaflių tortas su šokoladu
- Sacher tortas Kalėdoms
- Gaivus varškės tortelaitis
- Tortas - Pavasarinis Napoleonas
- Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
- Bananinis tortas-pyragas
- Kreminis tortas su vyšniomis
- Migdolinis vyšnių tortas
- Tortas Voratinklis
- Nekeptas tortas su braškėmis
- Dietiškas torčiukas
- Sūrio tortas
- Tortas "Žozefina"
- Tortas su konservuotais persikais
- Blynų tortas
- Biskvitinis vaisinis tortas
- Riešutinis tartas
- Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
- Medaus tortukas
Kalėdinis tortas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Bananai,
3 vienetai -
Biskvitas,
1 vienetas -
Kremas, pakuotė,
2 vienetai -
Vyšnios, be kauliukų,
1 sauja -
Biskvitiniai piršteliai,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
2 vienetai -
Vanduo,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Pabarstukai, pakuotė,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paimame biskvitą ir aptepame jį sirupu (sumaišome sirupui skirtus produktus).
Paruošiame kremą (aš pirkau kremą pakelyje ir gaminau pagal aprašymą ant pakuotės). Ant turimo biskvito tepame sluoksnį kremo. Tada dedame griežinėliais pjaustytus bananaus, vyšnias ir vėl dedame kremo sluoksnį, biskvitą (apšlakstytą sirupu). Taip sluoksniuojame tortą, kol baigiasi produktai.
Viršutinį biskvito sluoksnį padengiame kremu, barstome pabarstukais, o torto kraštus aplipiname biskvitiniais piršteliais. Tortą aprišame gražiu kaspinu.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...