Kalėdinis tortas
AUTORIUS:
Inga
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 vienetai bananai
1 vienetas biskvito
2 vienetai kremas (pakuotė)
1 sauja vyšnios (be kauliukų)
200 gramų biskvitiniai piršteliai
Sirupui:
2 valgomieji šaukštai cukrus
2 vienetai citrinų sultys
200 mililitrų vanduo
Papuošimui:
1 vienetas pabarstukai (pakuotė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Paimame biskvitą ir aptepame jį sirupu (sumaišome sirupui skirtus produktus).
2.
Paruošiame kremą (aš pirkau kremą pakelyje ir gaminau pagal aprašymą ant pakuotės). Ant turimo biskvito tepame sluoksnį kremo. Tada dedame griežinėliais pjaustytus bananaus, vyšnias ir vėl dedame kremo sluoksnį, biskvitą (apšlakstytą sirupu). Taip sluoksniuojame tortą, kol baigiasi produktai.
3.
Viršutinį biskvito sluoksnį padengiame kremu, barstome pabarstukais, o torto kraštus aplipiname biskvitiniais piršteliais. Tortą aprišame gražiu kaspinu.

Skanaus :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Kalėdinis tortas

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai: Sirupui: Papuošimui:
Gaminimo eiga:
  1. Paimame biskvitą ir aptepame jį sirupu (sumaišome sirupui skirtus produktus).

  2. Paruošiame kremą (aš pirkau kremą pakelyje ir gaminau pagal aprašymą ant pakuotės). Ant turimo biskvito tepame sluoksnį kremo. Tada dedame griežinėliais pjaustytus bananaus, vyšnias ir vėl dedame kremo sluoksnį, biskvitą (apšlakstytą sirupu). Taip sluoksniuojame tortą, kol baigiasi produktai.

  3. Viršutinį biskvito sluoksnį padengiame kremu, barstome pabarstukais, o torto kraštus aplipiname biskvitiniais piršteliais. Tortą aprišame gražiu kaspinu.

    Skanaus :)

Receptą atsiuntė Inga
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų