Kalėdinis punšas
AUTORIUS:
Rita
Porcijų skaičius: 7
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
250 gramų cukrus
500 gramų pienas
2 vienetai cinamono lazdelės
6 vienetai kiaušinių trynių
250 gramų romas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Pusė turimo pieno sumaišykite su pusė kiekio cukraus ir užvirkite kartu su cinamono lazdelėmis.
2.
Likusią cukraus dalį supilkite į indą kartu su kiaušinių tryniais. Indą dėkite į karštą vandenį. Viską gerai išplakite iki putų.
3.
Supilkite karštą pieną į trynių masę ir plakite tol, kol masė pradės tirštėti. Perkoškite į kitą indą ir palikite kelioms minutėms, kad atvėstų. Lėtai maišydami supilkite romą. Patiekite su cinamono lazdelėmis ir pabarstykite cinamonu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kalėdinis punšas

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 7
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Pusė turimo pieno sumaišykite su pusė kiekio cukraus ir užvirkite kartu su cinamono lazdelėmis.

  2. Likusią cukraus dalį supilkite į indą kartu su kiaušinių tryniais. Indą dėkite į karštą vandenį. Viską gerai išplakite iki putų.

  3. Supilkite karštą pieną į trynių masę ir plakite tol, kol masė pradės tirštėti. Perkoškite į kitą indą ir palikite kelioms minutėms, kad atvėstų. Lėtai maišydami supilkite romą. Patiekite su cinamono lazdelėmis ir pabarstykite cinamonu.

Receptą atsiuntė Rita
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų