Kalėdiniai imbieriniai meduoliai
AUTORIUS:
Dan Sukker,
Porcijų skaičius: 15
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
200 gramų sviestas
225 gramai cukrus
280 mililitrų „dansukker“ auksaspalvis sirupas
1 vienetas kiaušiniai
1 arbatinis šaukštelis gvazdikėliai (malti)
1 arbatinis šaukštelis imbieras (maltas)
1 arbatinis šaukštelis cinamonas
1.5 arbatinio šaukštelio soda (valgomoji)
480 gramų kvietiniai miltai
Glajui:
240 gramų „dansukker“ cukraus milteliai (arba „Dansukker“ šokolado skonio cukraus miltelių )
1 valgomasis šaukštas kiaušiniai ((baltymas))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Praleiskite puikų laiką su vaikais kepdami žavius meduolius, kuriais galėsite papuošti ir savo kalėdinę eglutę! Naudokite įvairias formas, kurių galite parsisiųsti čia, ar pasiruoškite savo formas. Iškepę meduolius, kvieskite vaikus glajumi dekoruoti meduolių!
2.
Ištirpinkite sviestą, cukrų ir sirupą. Palikite mišinį atvėsti. Į atvėsusį mišinį įmaišykite plaktą kiaušinį, prieskonius ir sodą. Suberkite miltus ir palikite per naktį. Iškočiokite tešlą ir formelėmis išspauskite meduolius. Kepkite apie 8 minutes 200 °C temperatūroje.
3.
Sudėkite visas glajaus sudedamąsias galis į dubenį ir plakite elektriniu plaktuvu, kol mase taps vientisa ir standi. Glajumi dekoruokite meduolius.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kalėdiniai imbieriniai meduoliai

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 15
Ingredientai: Glajui:
Gaminimo eiga:
  1. Praleiskite puikų laiką su vaikais kepdami žavius meduolius, kuriais galėsite papuošti ir savo kalėdinę eglutę! Naudokite įvairias formas, kurių galite parsisiųsti čia, ar pasiruoškite savo formas. Iškepę meduolius, kvieskite vaikus glajumi dekoruoti meduolių!

  2. Ištirpinkite sviestą, cukrų ir sirupą. Palikite mišinį atvėsti. Į atvėsusį mišinį įmaišykite plaktą kiaušinį, prieskonius ir sodą. Suberkite miltus ir palikite per naktį. Iškočiokite tešlą ir formelėmis išspauskite meduolius. Kepkite apie 8 minutes 200 °C temperatūroje.

  3. Sudėkite visas glajaus sudedamąsias galis į dubenį ir plakite elektriniu plaktuvu, kol mase taps vientisa ir standi. Glajumi dekoruokite meduolius.

Receptą atsiuntė Dan Sukker
Reklama:

Komentarai (3)


  • Vaikų šefė 2014-12-07 09:58

    Atrodo labai gražiai,jaukiai,skaniai. Reiktų pabandyti iškepti savo kavinukėje.


Daugiau receptų