Į nedidelį puodą supilti vandenį ir užvirti. Į verdantį vandenį suberti kuskusą ir žiupsnelį druskos. Išmaišyti. Iš karto išjungti ugnį, uždengti puodą dangčiu ir palikti pastovėti 10–12 min., kol kuskuso kruopos bus paruoštos. Tuomet nuimti dangtį, sumaišyti šakute ir palikti atvėsti.
Į dubenį suberti atvėsusį kuskusą, konservuotus jūros kopūstus. Apšlakstyti šlakeliu alyvuogių aliejaus, išspausti citrinų sultis, pagardinti žiupsniu druskos, pipirais ir suberti trupintą fetą. Gerai sumaišyti.
Uždengti dubenį maistine plėvele ir palaikyti šaldytuve 1–2 val.
Paruoštas kuskuso salotas sudėti porcijomis, ant salotų patiekti gardžią sūdytą-parūkytą antienos file, o lėkštę dekoruoti kaparėliais. Skanaus!

Kalėdinės salotos su sūdyta-parūkyta antienos file ir kuskusu
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
80 gramų | antienos (Sūdytos-parūkytos antienos file KITCHEN ME) |
175 gramai | kuskusas |
100 gramų | konservuotų jūros kopūstų (konservuoti) |
1 žiupsnelis | druska |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus (alyvuogių) |
1 valgomasis šaukštas | kaparėliai |
200 gramų | feta sūrio (fetos) |
1 vienetas | citrinos |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalmarų puota
-
Morkų mišrainė
-
Svogūnai su actu
-
Vėžių uodegėlių salotos
-
Žiedinių kopūstų salotos
-
Vištienos salotos
-
Kopūstų salotos su pomidorais
-
Raudonųjų kopūstų salotos
-
Šviežių grybų salotos
-
Grybų ir obuolių salotos
-
Skanioji Jolantos mišrainė
-
Silkių salotos su grybais ir daržovėmis
-
Kalėdinės salotos su sūdyta-parūkyta antienos file ir kuskusu
-
Burokėlių ir brokolių salotos
-
Salotos su jūros kopūstais
-
Pupelių salotos
-
Porų salotos
-
Krevečių salotos su padažu
-
Kininio kopūsto salotos su morka ir obuoliu
-
Pomidorų ir grybų salotos
Kalėdinės salotos su sūdyta-parūkyta antienos file ir kuskusu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Antiena, Sūdytos-parūkytos antienos file KITCHEN ME,
80 gramų -
Kuskusas,
175 gramai -
Konservuoti jūros kopūstai, konservuoti,
100 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Alyvuogių aliejus, alyvuogių,
1 valgomasis šaukštas -
Kaparėliai,
1 valgomasis šaukštas -
Feta sūris, fetos,
200 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į nedidelį puodą supilti vandenį ir užvirti. Į verdantį vandenį suberti kuskusą ir žiupsnelį druskos. Išmaišyti. Iš karto išjungti ugnį, uždengti puodą dangčiu ir palikti pastovėti 10–12 min., kol kuskuso kruopos bus paruoštos. Tuomet nuimti dangtį, sumaišyti šakute ir palikti atvėsti.
Į dubenį suberti atvėsusį kuskusą, konservuotus jūros kopūstus. Apšlakstyti šlakeliu alyvuogių aliejaus, išspausti citrinų sultis, pagardinti žiupsniu druskos, pipirais ir suberti trupintą fetą. Gerai sumaišyti.
Uždengti dubenį maistine plėvele ir palaikyti šaldytuve 1–2 val.
Paruoštas kuskuso salotas sudėti porcijomis, ant salotų patiekti gardžią sūdytą-parūkytą antienos file, o lėkštę dekoruoti kaparėliais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...