Kalėdinė eglutė
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
100 gramų grietinė
3 gramai kepimo milteliai
380 gramų kvietiniai miltai
100 gramų pieniško šokolado (arba baltasis)
100 mililitrų grietinėlės, 35% (20-22 proc.)
180 gramų kokosas (drožlės)
60 gramų cukraus pudra
5 gramai krakmolas (bulvių)
200 gramų sviestas
2 vienetai kiaušiniai (tryniai)
150 gramų cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Sviestą, kiaušinio trynius, cukrų, grietinę, kepimo miltelius ir miltus išmaišykite. Tešlą išminkykite ir iškočiokite. Išpjaustykite įvairaus dydžio žvaigždes.
Kepkite sausainius 180 laipsnių karštumo orkaitėje apie 15 minučių.

Kol kepa sausainiai pasigaminkite šokolado glaistą.
Ištirpinkite šokoladą garų vonelėje ir įmaišykite grietinėlę, kokoso drožlės, cukraus pudrą ir krakmolą.
Kiekvieną iškepusį ir pravėsusį sausainį ištepkite šokolado glaistu.
Sausainius sudėkite vieną ant kito mažėjomo tvarka: nuo didžiausio iki mažiausio.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kalėdinė eglutė

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sviestą, kiaušinio trynius, cukrų, grietinę, kepimo miltelius ir miltus išmaišykite. Tešlą išminkykite ir iškočiokite. Išpjaustykite įvairaus dydžio žvaigždes.
Kepkite sausainius 180 laipsnių karštumo orkaitėje apie 15 minučių.

Kol kepa sausainiai pasigaminkite šokolado glaistą.
Ištirpinkite šokoladą garų vonelėje ir įmaišykite grietinėlę, kokoso drožlės, cukraus pudrą ir krakmolą.
Kiekvieną iškepusį ir pravėsusį sausainį ištepkite šokolado glaistu.
Sausainius sudėkite vieną ant kito mažėjomo tvarka: nuo didžiausio iki mažiausio.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų