Kalakutiena supjaustoma nestorais gabalais ir gerai išmušama kūjeliu. Ant kiekvieno mėsos gabaliuko uždedama maltų lašiniukų ar kalakuto riebalų. Neaštriąja peilio puse pakapojama, padaromi apvalūs 0,5 cm storio pjausniai, jie pabarstomi druska, pipirais, pavilgomi išplaktame kiaušinyje, pavoliojomi džiūvėsėliuose ir kepami svieste. Iškepę pjausniai dar keletą minučių dedami į orkaitę. Su pjausniu tiekiama virtų, sviestu apšlakstytų žiedinių kopūstų, žaliųjų žirnelių, keptų bulvių. Ant kiekvieno pjausnio galima uždėti po 2 virtas slyvas.
Lašiniukų galima nedėti.

Kalakutienos pjausniai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | kalakutiena (krūtinėlė) |
220 gramų | kiauliena (lašiniai) |
2 vienetai | kiaušiniai |
1.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su 40 skiltelių česnako
-
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
-
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
-
Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
-
Farširuota višta šventiniam stalui
-
„Šypsena“
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Aštri vištiena
-
Įdaryta antis
-
Eskalopas su pomidorais ir sūriu
-
Šventinis kalakutas
-
Įdaryta velykinė antis
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Vištienos file kepsnys
-
Šventiniai drebučiai
-
Vištiena su persikais ir kariu
-
Vištų sparneliai
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Kepta antis su obuoliais
Kalakutienos pjausniai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kalakutiena, krūtinėlė,
800 gramų -
Kiauliena, lašiniai,
220 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Džiūvėsėliai,
1.5 stiklinės -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kalakutiena supjaustoma nestorais gabalais ir gerai išmušama kūjeliu. Ant kiekvieno mėsos gabaliuko uždedama maltų lašiniukų ar kalakuto riebalų. Neaštriąja peilio puse pakapojama, padaromi apvalūs 0,5 cm storio pjausniai, jie pabarstomi druska, pipirais, pavilgomi išplaktame kiaušinyje, pavoliojomi džiūvėsėliuose ir kepami svieste. Iškepę pjausniai dar keletą minučių dedami į orkaitę. Su pjausniu tiekiama virtų, sviestu apšlakstytų žiedinių kopūstų, žaliųjų žirnelių, keptų bulvių. Ant kiekvieno pjausnio galima uždėti po 2 virtas slyvas.
Lašiniukų galima nedėti.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...