Mėsa sumalama kartu su batonu, apšlakstytu grietine. Sudedami kiaušinių tryniai, razinos, sukapotos petražolės, pagardinama prieskoniais. Migdolai nuplikomi, sukapojami ir įmaišomi į faršą.
Iš mėsos masės formuojami maltinukai, apšlakstomi riebalais, suvyniojami į foliją ir kepami gerai įkaitintoje 180-200°C orkaitėje apie 40 min.
Tiekiami su riebaluose keptomis bulvytėmis, pomidorais, salotų lapeliais.

Kalakutienos maltiniai su migdolais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | kalakutiena (krūtinėlė) |
100 gramų | batonas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
3 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
40 gramų | razinos |
80 gramų | migdolai |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Vištienos kulšelės
-
Vištienos kepsneliai
-
Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
-
Vištienos filė suktinukai
-
Vištienos filė suktinukai su įdaru
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Vištienos gabaliukai aluje
-
Traški vištiena
-
Vištiena su anansų žeidais
-
Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
-
Vištienos sparneliai
-
Vištienos gabaliukai su baziliku ir medumi
-
Kepta antis su grybais
-
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
-
Įdarytos paprikos
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Glazūruoti viščiukų ketvirčiai
Kalakutienos maltiniai su migdolais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kalakutiena, krūtinėlė,
800 gramų -
Batonas,
100 gramų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, tryniai,
3 vienetai -
Razinos,
40 gramų -
Migdolai,
80 gramų - Taukai (kiaulių)
- Druska
- Muskatas
- Juodieji pipirai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa sumalama kartu su batonu, apšlakstytu grietine. Sudedami kiaušinių tryniai, razinos, sukapotos petražolės, pagardinama prieskoniais. Migdolai nuplikomi, sukapojami ir įmaišomi į faršą.
Iš mėsos masės formuojami maltinukai, apšlakstomi riebalais, suvyniojami į foliją ir kepami gerai įkaitintoje 180-200°C orkaitėje apie 40 min.
Tiekiami su riebaluose keptomis bulvytėmis, pomidorais, salotų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...