Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
250 gramų | kalakutienos faršo |
250 gramų | makaronai |
1 vienetas | svogūnai |
1 saujelė | petražolės |
2 arbatiniai šaukšteliai | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Makaronai verdami pasūdytame vandenyje.
2.
Svogūnas supjaustomas kuo smulkiau, minutę apkepamas įkaitintame svieste ir tada ant jo sudedamas kalakutienos faršas. Įberti druskos, prieskonių. Išmaišyti ir kepti. Baigiant kepti, sudėti grietinę ir suberti smulkiai supjaustytas petražoles. Išmaišyti, keptuvę uždengti dangčiu ir leisti pasitroškinti kelias minutes.
3.
Į pašildytą lėkštę sudedami makaronai ir ant viršaus – patupdoma kalakutiena. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Traški vištiena
- Vištienos kotletas su siurprizu
- Kalakutiena su medumi
- Koteltukai - rutuliukai
- Vištienos drebučiai su krienų padažu
- Vištiena su abrikosais
- Vištienos užkepėlė
- Vištienos keksiukai
- Vištienos apkepas su cukinija
- Laukinis ryžių plovas
- Blauzdelės grilyje
- Keptos antienos blauzdelių tulpės
- Vištiena grietinėlės padaže
- Kepintos vištų širdelės su svogūnais
- Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
- Įdarytos vištienos šlaunelės
- Vištiena su persikais ir kariu
- Marinuoti vištų sparneliai su šonine
- Vištienos pyragas
- Įdarytos bandelės
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Kalakutienos faršas,
250 gramų -
Makaronai,
250 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 saujelė -
Grietinė,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Milda
Gaminimo eiga:
Makaronai verdami pasūdytame vandenyje.
Svogūnas supjaustomas kuo smulkiau, minutę apkepamas įkaitintame svieste ir tada ant jo sudedamas kalakutienos faršas. Įberti druskos, prieskonių. Išmaišyti ir kepti. Baigiant kepti, sudėti grietinę ir suberti smulkiai supjaustytas petražoles. Išmaišyti, keptuvę uždengti dangčiu ir leisti pasitroškinti kelias minutes.
Į pašildytą lėkštę sudedami makaronai ir ant viršaus – patupdoma kalakutiena. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...