Kalakukas ant iešmelių
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | kalakutiena (krūtinėlė) |
400 gramų | persikai |
šiek tiek | prieskoniai |
20 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | daržovės (garnyrui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Kalakuto krūtinėlę ir persikus supjaustome smulkesniais gabaliukais. Mėsą paprieskoniuojam. Veriam pakaitom ant iešmelių krūtinėlę su persikais. apšlakstom alyvuogių aliejumi ir kepame orkaitėje apie 20 min. Bulves supjaustykite stambiomis riekelėmis, padruskinkite, apšlakstykit aliejumi ir kepkit orkaitėje apie 20 min. Bulvės turėtu sumikštėti, bet neapskrusti. Tiekiam su salotomis ir kornišonais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos ir bulvių čenachai
- Vištiena meduje
- Vištiena ant druskos
- Irmos paukštiena patale
- Sparneliai su kariu
- Maltiniai su kaparėliais
- Vištienos kepsneliai
- Sultingas vištienos kepsnys
- Vištienos kukuliai
- Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
- Vištiena grietinėlės padaže
- Traškūs vištienos gabalėliai
- Vištiena su apelsinais
- Kiaulienos kepsneliai su majonezu
- Keptos anties šlaunelės
- Vištienos troškinys su pupelėmis
- Kepta žąsis su obuoliais
- Vištienos ir ryžių maltinukai
- Vištiena su troškintomis daržovėmis
- Gardžioji vištiena
Kalakukas ant iešmelių
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kalakutiena, krūtinėlė,
600 gramų -
Persikai,
400 gramų - Prieskoniai
-
Alyvuogių aliejus,
20 mililitrų - Daržovės, garnyrui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kalakuto krūtinėlę ir persikus supjaustome smulkesniais gabaliukais. Mėsą paprieskoniuojam. Veriam pakaitom ant iešmelių krūtinėlę su persikais. apšlakstom alyvuogių aliejumi ir kepame orkaitėje apie 20 min. Bulves supjaustykite stambiomis riekelėmis, padruskinkite, apšlakstykit aliejumi ir kepkit orkaitėje apie 20 min. Bulvės turėtu sumikštėti, bet neapskrusti. Tiekiam su salotomis ir kornišonais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...