Maišydami mažame puode kaitinkite kakavos miltelius, cukrų bei prieskonius, kol cukrus pradės lydytis. Supilkite vandenį, viską gerai išmaišykite ir sumažinkite temperatūrą, po truputi supilkite pieną.Kai pienas užvirs, suberkite tarkuotą šokoladą, nukelkite nuo ugnies ir viską gerai išmaišykite.Skanaus!
Išmokite įvairių patiekalų ruošimo principų Čiop Čiop kulinarijos kursuose: http://www.ciopciop.lt/kursai
Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje: http://www.facebook.com/pages/%C4%8Ciop-%C4%8Ciop/173680336006482
Kakava su prieskoniais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
30 gramų | juodojo šokolado (tarkuotas) |
20 gramų | kakava |
200 mililitrų | pienas |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
30 mililitrų | vanduo |
šiek tiek | prieskoniai (puikiai tiks maltas kardamonas, cinamonas ar Kajeno pipirai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Kakava su prieskoniais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Juodasis šokoladas, tarkuotas,
30 gramų -
Kakava,
20 gramų -
Pienas,
200 mililitrų -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanduo,
30 mililitrų - Prieskoniai, puikiai tiks maltas kardamonas, cinamonas ar Kajeno pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Maišydami mažame puode kaitinkite kakavos miltelius, cukrų bei prieskonius, kol cukrus pradės lydytis. Supilkite vandenį, viską gerai išmaišykite ir sumažinkite temperatūrą, po truputi supilkite pieną.Kai pienas užvirs, suberkite tarkuotą šokoladą, nukelkite nuo ugnies ir viską gerai išmaišykite.Skanaus!
Išmokite įvairių patiekalų ruošimo principų Čiop Čiop kulinarijos kursuose: http://www.ciopciop.lt/kursai
Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje: http://www.facebook.com/pages/%C4%8Ciop-%C4%8Ciop/173680336006482
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...