Jūros kopūstai su bulvėmis
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
100 gramų rauginti kopūstai
1 vienetas svogūnai
100 gramų jūros kopūstai (konservuoti)
šiek tiek bulvių (virtos)
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Raugintus kopūstus nuplaukite ir patroškinkite. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite.
Kepintą svoguną ir jūros kopūstus sumaišykite su troškintais kopūstais. Sumaišykite, patiekite
su virtomis karštomis bulvėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Jūros kopūstai su bulvėmis

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Raugintus kopūstus nuplaukite ir patroškinkite. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite.
Kepintą svoguną ir jūros kopūstus sumaišykite su troškintais kopūstais. Sumaišykite, patiekite
su virtomis karštomis bulvėmis.

Reklama:

Komentarai (4)


Daugiau receptų