Raugintus kopūstus nuplaukite ir patroškinkite. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite.
Kepintą svoguną ir jūros kopūstus sumaišykite su troškintais kopūstais. Sumaišykite, patiekite
su virtomis karštomis bulvėmis.
Jūros kopūstai su bulvėmis
INGREDIENTAI:
100 gramų | rauginti kopūstai |
1 vienetas | svogūnai |
100 gramų | jūros kopūstai (konservuoti) |
šiek tiek | bulvių (virtos) |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Marinuota saldžiarūgšti silkė
- Bulviniai traškučiai
- Sūrio piršteliai
- Silkė su morkomis
- Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
- Tartas su sūrio kremu/Pistou padažu ir glazūruotais pomidorais
- Keptos krevetės
- Kepti aguročiai su slyvomis
- Baklažanų užkepėlė su sūriu
- Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
- Mumijos
- Pomidorų užkandėlė
- Šventinis kelmas
- Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
- Kepta duona "Su skyle"
- Vištienos tortas
- Pica
- Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
- Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
- Alinos čeburekai
Jūros kopūstai su bulvėmis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Rauginti kopūstai,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Jūros kopūstai, konservuoti,
100 gramų - Bulvės, virtos
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Raugintus kopūstus nuplaukite ir patroškinkite. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite.
Kepintą svoguną ir jūros kopūstus sumaišykite su troškintais kopūstais. Sumaišykite, patiekite
su virtomis karštomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...