
Jūreiviški makaronai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
400 gramų | makaronai |
500 gramų | mėsa |
2 galvos | svogūnai |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje, nukošiam ir perplaunam šaltu vandeniu. Faršą apkepinam keptuvėje kartu su svogūnais. Į keptuvę su faršu supilam makaronus ir juos dar apkepinam.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spagečiai a‘la Carbonara
-
Varškės apkepas su ryžiais
-
Arvydo kepinti ryžiai su kardamonu
-
Kepti suktinukai "Spring rolls" su daržovėmis ir stikliniais makaronais
-
Sotūs pietūs
-
Spageti Carbonara
-
Jūreiviški makaronai
-
Makaronai su migdolais, sūriu ir žolelėmis
-
Jolantos sočioji mišrainė
-
Makaronai su sardelėmis
-
Sojos faršas su makaronais
-
Tagliatelle Bolognese
-
Makaronai su česnakiniu padažu
-
Įdaryti caneloni
-
Makaronų apkepas
-
Rudeniško aromato pilnagrūdžiai penne makaronai
-
Plovas orkaitėje
-
Plovas
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Makaronų saulytė
Jūreiviški makaronai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Makaronai,
400 gramų -
Mėsa,
500 gramų -
Svogūnai,
2 galvos -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje, nukošiam ir perplaunam šaltu vandeniu. Faršą apkepinam keptuvėje kartu su svogūnais. Į keptuvę su faršu supilam makaronus ir juos dar apkepinam.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...