Juostelės su džemu
AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Autorius apie receptą: Labai greitai ir paprastai padaromos juostelės. Kuo mažiau miltų bersite, tuo minkštesnės ir skanesnės bus! Puikus būdas sunaudoti uogienę. Labai greitai ir paprastai padaromos juostelės. Kuo mažiau miltų bersite, tuo minkštesnės ir skanesnės bus! Puikus būdas sunaudoti uogienę. Jurgitos receptai
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
300 mililitrų džemas (džemas arba trintos uogos)
Tešlai:
350 gramų miltai
200 gramų sviestas
200 mililitrų cukrus
2 vienetai kiaušiniai
2 valgomieji šaukštai majonezas
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
1 žiupsnelis druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaušinius išplakame su cukrumi.
2.
Dedame majonezą, paplakame. Sudedame minkštą sviestą ir išplakame iki vientisos masės.
3.
Beriame kepimo miltelius, po truputį miltus, kol galėsime minkyti. Tešla turi nelipti prie rankų, bet nebūti kieta, tad nepadauginkite miltų.
4.
Imame 1/3 tešlos, padaliname tą gabaliuką į 3 dalis ir dedame į kamerą, kad sukietėtų.
5.
Likusią tešlą iškočiojame arba tiesiog rankomis paskirstome ant kepimo popieriaus per visą orkaitės skardą.
6.
Aptepame džemu. Ant viršaus burokine tarka sutarkuojame iš kameros išimtus tešlos gabaliukus.
7.
Kepame 190°C orkaitėje apie 20 minučių arba kol gražiai parus.
8.
Dar karštą kepinį supjaustome juostelėmis ir leidžime atvėsti. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Juostelės su džemu

Komentarai: 8
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
  • Džemas, džemas arba trintos uogos, 300 mililitrų
  • Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Tešlai:
Autoriaus žodis: Labai greitai ir paprastai padaromos juostelės. Kuo mažiau miltų bersite, tuo minkštesnės ir skanesnės bus! Puikus būdas sunaudoti uogienę. Jurgitos receptai
Gaminimo eiga:
  1. Kiaušinius išplakame su cukrumi.

  2. Dedame majonezą, paplakame. Sudedame minkštą sviestą ir išplakame iki vientisos masės.

  3. Beriame kepimo miltelius, po truputį miltus, kol galėsime minkyti. Tešla turi nelipti prie rankų, bet nebūti kieta, tad nepadauginkite miltų.

  4. Imame 1/3 tešlos, padaliname tą gabaliuką į 3 dalis ir dedame į kamerą, kad sukietėtų.

  5. Likusią tešlą iškočiojame arba tiesiog rankomis paskirstome ant kepimo popieriaus per visą orkaitės skardą.

  6. Aptepame džemu. Ant viršaus burokine tarka sutarkuojame iš kameros išimtus tešlos gabaliukus.

  7. Kepame 190°C orkaitėje apie 20 minučių arba kol gražiai parus.

  8. Dar karštą kepinį supjaustome juostelėmis ir leidžime atvėsti. Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgitos receptai
Reklama:

Komentarai (8)


  • Laimutė 2018-08-13 16:43

    Super Inos receptas


  • Eglė 2017-02-11 20:32

    Labai skaniai pavyko iš pirmo karto. Ačiū už receptuką :)


  • Laura 2016-11-24 19:42

    Begalo skaniai gavosi. Ačiū jums


  • kepu dabar 2016-08-02 20:20

    tikiuos nenusivilsiu :)


  • Gabrielius 2016-07-31 16:37

    Labai skaniai gavosi, dekui uz recepta ;)


  • lina 2016-06-27 23:42

    O kodel dedamas majonezas?kazkaip keista :)


  • denisas 2016-06-20 20:59

    Super


Daugiau receptų