
Juodųjų serbentų pyragas su varške
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai: | ||
4 stiklinės | kvietiniai miltai | |
200 gramų | sviestas | |
1 stiklinė | cukrus | |
2 vienetai | kiaušiniai | |
Įdarui: | ||
3 stiklinės | juodieji serbentai | |
400 gramų | varškė | |
5 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Miltus sumaišome su cukrumi.
2.
Į miltus sudedame atšaldytą, burokine tarka sutarkuotą sviestą ir 1 kiaušinį. Minkome rankomis. Tešla turi būti trapi, bet suspaudus, rankoje sulipti. Jei nelimpa, įpilkite 2-4 šaukštus šalto vandens ir dar minkykite.
3.
2/3 gautos tešlos sudedame į kepimo popieriumi išklotą skardą.
4.
Įdarui varškę sutriname su vienu kiaušiniu ir paskirstome ant tešlos.
5.
Juoduosius serbentus patriname su 5 kupinais šaukštais cukraus ir suberiame ant varškės masės, paskirstome tolygiai.
6.
Likusią 1/3 tešlos tolygiai patrupiname ant viršaus.
7.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 minučių arba kol švelniai paruduos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos užkepėlė
-
Vasaros slyvų pyragas
-
Varškės pyragas su slyvomis
-
Močiutės pyragas kitaip
-
Kakavinis pyragaitis
-
Šokoladinis keksas
-
Graikinių riešutų pyragas
-
Pynė su džemu
-
Obuolių pyragas su varške ir karamele
-
Senovinis varškės pyragas
-
Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
-
Pyragas "Balta-juoda"
-
Jogurto indelio pyragas
-
Vynuogių pyragas
-
Obuolių pyragas su aguonomis
-
Šimtalapis
-
Šventnis varškės pyragas su vyšniomis
-
Varškės pyragas su obuoliais
-
Pyragas su kukuliais
-
Tinginys
Juodųjų serbentų pyragas su varške
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kvietiniai miltai,
4 stiklinės -
Sviestas,
200 gramų -
Cukrus,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Juodieji serbentai,
3 stiklinės -
Varškė,
400 gramų -
Cukrus,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Emilija
(
)
Gaminimo eiga:
Miltus sumaišome su cukrumi.
Į miltus sudedame atšaldytą, burokine tarka sutarkuotą sviestą ir 1 kiaušinį. Minkome rankomis. Tešla turi būti trapi, bet suspaudus, rankoje sulipti. Jei nelimpa, įpilkite 2-4 šaukštus šalto vandens ir dar minkykite.
2/3 gautos tešlos sudedame į kepimo popieriumi išklotą skardą.
Įdarui varškę sutriname su vienu kiaušiniu ir paskirstome ant tešlos.
Juoduosius serbentus patriname su 5 kupinais šaukštais cukraus ir suberiame ant varškės masės, paskirstome tolygiai.
Likusią 1/3 tešlos tolygiai patrupiname ant viršaus.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 minučių arba kol švelniai paruduos.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai