
Juodų serbentų uogienė
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
1000 gramų | vaisiai (juodųjų serbentų) |
500 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Uogas nuplauti, išmaišyti su fruktoze arba cukrumi, pridengti ir palikti pastovėti kelias valandas, kad išsiskirtų sultys. Toliau užvirinti ant mažos ugnies ir virti nepridengus, kol kiek sutirštės. Jei susidarys putos, jas reikia nugriebti. Karštą uogienę išpilstyti į švarius, karštus, sterilizuotus stiklainius, uždaryti, pastatyti aukštyn kojomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprikia su medum
-
Padažas "Uncle Ben's"
-
Cukinijų kompotas su svarainiais
-
Konservuoti pomidorai
-
Spanguolių ir morkų marmeladas
-
Juodujų serbentų kompotas
-
Konservuotos rūgštynės
-
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Kriaušių kompotas
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Konservuota žuvis greitpuodyje
-
Cukinijos žiemai
-
Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
-
Žemuogės cukruje
-
Mėlynių kompotas
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Marinuotos vyšnios
-
Aviečių kompotas su apelsinais
Juodų serbentų uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vaisiai, juodųjų serbentų,
1000 gramų -
Cukrus,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, išmaišyti su fruktoze arba cukrumi, pridengti ir palikti pastovėti kelias valandas, kad išsiskirtų sultys. Toliau užvirinti ant mažos ugnies ir virti nepridengus, kol kiek sutirštės. Jei susidarys putos, jas reikia nugriebti. Karštą uogienę išpilstyti į švarius, karštus, sterilizuotus stiklainius, uždaryti, pastatyti aukštyn kojomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...