Juodų serbentų uogienė
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
1000 gramų | vaisiai (juodųjų serbentų) |
500 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Uogas nuplauti, išmaišyti su fruktoze arba cukrumi, pridengti ir palikti pastovėti kelias valandas, kad išsiskirtų sultys. Toliau užvirinti ant mažos ugnies ir virti nepridengus, kol kiek sutirštės. Jei susidarys putos, jas reikia nugriebti. Karštą uogienę išpilstyti į švarius, karštus, sterilizuotus stiklainius, uždaryti, pastatyti aukštyn kojomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Konservuoti aguročiai
- Cukinijų- ananasų konservai
- Konservuoti špinatai
- Šaldyti grybai
- Žemuogių uogienė
- Žemuogės cukruje
- Juodųjų serbentų uogienė
- Šokoladinis slyvų džemas
- Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
- Greitas vyšnių kompotas
- Mėlynių kompotas
- Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
- Konservuoti kopūstai
- Cukinijų pagardas žiemai
- Cukinija iš uogienės ir slyvų
- Konservuoti burokėliai
- Apelsininė cukinija
- Padažas "Uncle Ben's"
- Agrastų marmeladas
- Pomidorai su želatina
Juodų serbentų uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vaisiai, juodųjų serbentų,
1000 gramų -
Cukrus,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, išmaišyti su fruktoze arba cukrumi, pridengti ir palikti pastovėti kelias valandas, kad išsiskirtų sultys. Toliau užvirinti ant mažos ugnies ir virti nepridengus, kol kiek sutirštės. Jei susidarys putos, jas reikia nugriebti. Karštą uogienę išpilstyti į švarius, karštus, sterilizuotus stiklainius, uždaryti, pastatyti aukštyn kojomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...