Gerai nuplauname apelsiną. Nulupame odelę. Odelę ir arbatžoles užpilame vandeniu ir kaitiname ant ugnies apie 15 minučių.
Nukošiame, įmaišome cukrų.
Atvėsiname.
Į atvėsintą arbatą supilame sultis, išspaustas iš apelsino.
Labai skanus gėrimas. Galima gerti su ledukais. :)

Juodosios arbatos gėrimas su apelsinais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | arbatos (juodos arbatos arbatžolės) |
1 vienetas | apelsinų |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
500 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šalta mėtų arbata
-
Žalioji arbatėlė, kojeles sužvarbusiems
-
Arbata su vanile
-
Šaltoji aviečių arbata
-
Kaulavaisių arbata
-
Žiemos arbata
-
Putino uogų arbata
-
Vitamino C sugrįžimas puodelyje
-
Arvydo Kašmyro arbata „Chai“
-
Arbatos punčas
-
Jonažolių arbata
-
Gudobelės arbata
-
Juoda arbata su prieskoniais
-
Juoda arbata su citrina ir mėta
-
Šalta arbata su citrina
-
Arbata su prieskoniais
-
Šaltoji kmynų ir melisos arbata
-
Imbierinė arbata
-
Šalta arbata su alkoholiu
-
„Masala Chai“ pagal Ritą
Juodosios arbatos gėrimas su apelsinais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Arbata, juodos arbatos arbatžolės,
2 valgomieji šaukštai -
Apelsinai,
1 vienetas -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
500 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gerai nuplauname apelsiną. Nulupame odelę. Odelę ir arbatžoles užpilame vandeniu ir kaitiname ant ugnies apie 15 minučių.
Nukošiame, įmaišome cukrų.
Atvėsiname.
Į atvėsintą arbatą supilame sultis, išspaustas iš apelsino.
Labai skanus gėrimas. Galima gerti su ledukais. :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...