Juodieji serbentai savo sultyse
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | juodieji serbentai |
700 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Paruoštus serbentus suberkite į puodą, truputį sumaigykite, apibarstykite cukrumi ir palikite 6 val. Tada virkite ant labai mažos ugnies išlaikydami 80°C temperatūrą 7 min. Tuoj pat išpilstykite į stiklainius ir sandariai uždarykite. Stiklainius apverskite, užklokite ir lėtai atvėsinkite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kriaušių ir bruknių uogienė
- Juodųjų serbentų drebučiai
- Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
- Šparaginės pupelės žiemai
- Juodieji serbentai savo sultyse
- Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
- Erškėtrožių uogienė
- Cukinijų kompotas su svarainiais
- Konservuota žuvis greitpuodyje
- Marinuotos vyšnios
- Konservuotos cukinijos su pomidorais
- Raudonųjų serbentų uogienė
- Marinuotos šparaginės pupelės
- Vyšnių kompotas
- Padažas "Uncle Ben's"
- Konservuoti aguročiai
- Konservuotas kiaulienos troškinys
- Kriaušių kompotas
- Obuolienė
- Rabarbarų kompotas
Juodieji serbentai savo sultyse
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Juodieji serbentai,
1 kilogramas -
Cukrus,
700 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruoštus serbentus suberkite į puodą, truputį sumaigykite, apibarstykite cukrumi ir palikite 6 val. Tada virkite ant labai mažos ugnies išlaikydami 80°C temperatūrą 7 min. Tuoj pat išpilstykite į stiklainius ir sandariai uždarykite. Stiklainius apverskite, užklokite ir lėtai atvėsinkite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...